sabule

Komentáře 187

Od nejnovějších
  1. 100% Vlk
    100% Vlk (2020)
    3
    Je pravda,že děti se v době koronaviru doma dost nudí,ale když jsem tento animák protrpěl se svojí ratolestí,tak je možná lepší zůstat u starých a ostřílených klasik.Už tady bylo skoro všechno,ale kluk který je vlastně vlkodlak a prožívá hlavně veselá dobrodružství,tak to ještě ne a řekl bych,že to ani nemuselo být.
  2. Rychle a zběsile 9
    Rychle a zběsile 9 (2021)
    4.5
    9 pokračování jsem zhlédnul tak trochu z nudy a ničím mě to nepřekvapilo.Možná už bylo na čase tuto sérii ukončit,protože se tu již poněkolikáté opakují stále stejné akce,jenom s jinými aktéry.Začínají se objevovat rodinné trable hlavního hrdiny a celkový dojem nenapraví ani ostřílení herci.
  3. Neviditelný
    Neviditelný (2020)
    8.5
    Po dlouhé době zajímavý a napínavý horor,který mě potěšil.Výborně vygradovaná akce s lehce vyšinutou hlavní hrdinkou,které samozřejmě nikdo nevěří až když se s neviditelným zlem utkají sami.A nakonec povedený a zajímavý závěr,který jsem tak trochu nečekal.
  4. Černé Vánoce
    Černé Vánoce (2019)
    8.5
    Již několikátý remake kvalitního hororu,který rozehrává vražednou akci v klaustrofobním prostředí,kde maskovaný vrahoun kosí jednu krásku za druhou a kde v mrazivém počasí přestává fungovat kdejaká technika se veze na vlně oblíbených vyvražďovaček překvapivě kvalitně.
  5. Špindl 2
    Špindl 2 (2019)
    0.5
    Když už je jednička přihlouplá a trapná,tak proč nenatočit pokračování.Dnešní filmaři s tím nemají žádný problém a nacpou do svého díla,které oslavuje drsňáky z horské služby ještě tuctové a čerstvě vyléčené herce typu Skamene a lehce duševně přihlouplou Hrachovcovou,kteří dodávají filmu "kvalitu".
  6. Princ Krasoň
    Princ Krasoň (2018)
    4
    Na co mají děti s chudákami rodiči ještě chodit do kina ?Stále se točí nové a nové animáky a poslední dobou je to jedna hrůza za druhou.Tenhle film má být něco jako vytržené ze Shreka,ale bohužel Krasoň se jim opravdu nepovedl.Je to dost nuda a všechno už tady bylo!
  7. To Kapitola 2
    To Kapitola 2 (2019)
    7
    Jedničku jsem viděl a byl jsem z toho lehce rozpačitý,jelikož jsem to srovnával se starším zpracováním,které mám v oblibě,ale dvojka mě překvapila svojí temnou stránkou a velmi povedenými výkony hlavních protagonistů i temnějšího zla,které se opět vrátilo.
  8. Noční můry z temnot
    Noční můry z temnot (2019)
    8
    Po zhlédnutí ukázky jsem byl dosti natěšený,protože to vypadalo na solidní lekačku.Bohužel film není tou hororovou vyjímkou,která se zapíše mezi klasiku a snad se nedočkáme nějakého pokračování .Ten film celkově není nejhorší,ale to křesla mě to nepřibylo a všechno už tu kdysi bylo !
  9. Trávníkář
    Trávníkář (1992)
    3.5
    Jedna z nejhorších filmových adaptací hororového guru je totální patlanice a sci-fi hrůza i když se jí zhostí ostřílení herečtí bardové.Na film se dá koukat tak do poloviny a pak je to jízda do záhuby a z pokusného králíka se přes génia stane monstrum,které nejde zastavit.Prostě průšvih.
  10. John Wick 3
    John Wick 3 (2019)
    2.5
    No na film jsem se vcelku těšil a netušil jsem co bude Keanu zase vyvádět,ale mám-li být upřímný,byl jsem totálně zklamán.Je to sice zběsilá jízda,ale kam se poděl děj filmu a hlavně styl "já vystřelím 100 krát a zabiju 100 padouchů a oni vystřelí 1000 krát a já ani škrábanec už je dost otrava a ty nehorázně zdlouhavé souboje byli dost vysilující a nudné.Asi budu jeden z mála který chtěl v půlce filmu vypadnout z kina !!
  11. Velké dobrodružství Čtyřlístku
    Velké dobrodružství Čtyřlístku (2019)
    5
    Kdo byl v mládí závislý na Čtyřlístku,tak by neměl tento film vynechat.Je těžké si v této přecomicsované době najít čas také na kvalitní český dětský snímek,ale je to taková oddychovka a jsou tam vesměs kladní a veselí hrdinové.Řekl bych,že i podoba s kreslenou animací je lepší než v prvním filmu.
  12. Všechno nejhorší 2
    Všechno nejhorší 2 (2019)
    6.5
    Velmi jsem se na dvojku těšil.jelikož jednička byla dost povedená a v hororovém žánru neokoukaná.Film není špatný,ale schází mu trochu té originality a už to není to pravé ořechové.Plus je samozřejmě moc hezká tvářička hlavní hrdinky a tentokrát i mordy jejích přátel.
  13. Léto s gentlemanem
    Léto s gentlemanem (2019)
    1
    Další dílko z celé řady rádoby nastavování velmi povedených kousků z minulosti,které se totálně nepovedlo.Pan Hanzlík má určitě za sebou bohatou a skvělou filmovou minulost a mohl se toho vyvarovat.Film je lehce o trapnosti a namlouvání v pokročilém věku.
  14. Čertí brko
    Čertí brko (2018)
    0.5
    A další rádoby vánoční pohádka.Proč se vůbec takovéto filmy natáčejí nechápu.Jsou si všechny tak podobné a člověk na ně rychle a rád zapomene.Snad jen Ondřej Vetchý se dá srovnávat s hercem,jinak statistické a neherecké bláboly.Prostě,opět jeden průšvih.
  15. Kouzelník Žito
    Kouzelník Žito (2018)
    0.5
    Ty doby,kdy se na štědrý den vysílali pořádné a kvalitní nové pohádky jsou asi dávno pryč.Tento "výtvor"se nepovedl vlastně ve všem.Hlavní dvojice toporná,herci,kteří se hodí opravdu jen do tuzemských seriálů a ve filmu se mísí různé pohádkové žánry a směsice lehce vykradených kvalitních pohádek.
  16. Grinch
    Grinch (2018)
    8.5
    Grinch neodmyslitelně patří k vánočnímu programu a potom skvěle zahraném a nadabovaném přichází i animovaná pecka.Je to prostě zloduch,který nesnáší vánoce a dělá všechno proto,aby i ostatním znepříjemnila hlavně překazil vánoční svátky a to se mu daří,než se ukáže holčička Cindy,která ho přesvědčí,že o vánocích nemá být nikdo sám.
  17. Post Coitum
    Post Coitum (2004)
    2
    Krásná ukázka toho,když vcelku renomovaný slovenský režisér natočí něco,co je lehce řečeno erotická zrůdnost.Film je úplně o ničem,bez sebemenší zápletky a o ději se vůbec nedá mluvit.No a herecké složení v čele se známým bardem Nerem (nevím,co si od toho sliboval),až po neherečku a nezpěvačku Lucinku!
  18. Jan Palach
    Jan Palach (2018)
    7
    Filmů o národních hrdinech určité doby není nikdy dost a i když nedávno běžela i v televizi minisérie se stejným žánrem,toto je něco trochu jiného.Film se soustřeďuje hlavně na život Jana Palacha a rozebírá příčiny jeho rozhodnutí jak bojovat proti invazi.
  19. Děsivé dědictví
    Děsivé dědictví (2018)
    8.5
    Dobrých a kvalitních hororů není nikdy dost a tento se opravdu povedl a scénář je hodně neokoukaný a zajímavý.Do filmu se podařilo skloubit hlavní postavy tak,že vypadají dosti upřímně a hlavně hysterická matka se velmi povedla a to nemluvím o asi nejošklivějším dítěti,které jsem v hororu viděl a které, chudák, si to pěkně odnese.
  20. Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
    Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená (2018)
    5
    A do třetice Hotel Transylvánie.Když už se zdálo,že po povedené dvojce už nemůžou autoři nic více vymyslet,tak se to i po třetí povedlo.I když je to určené hlavně pro mladší generaci,určitě se u toho pobaví všichni kdo mají rádi potrhlé animáky.Takové letní uvolnění.
  21. Sicario 2: Soldado
    Sicario 2: Soldado (2018)
    6.5
    Když už si autoři troufnou pokračovat v něčem,co se zdálo již totálně ukončené,tak musí mít dost kuráže.Opět je tu boj proti mexické drogové mafii a opět je to dost drsná mela.Všechny postavy hrají naplno a nenechají si nic líbit a hlavně jde o prachy a tudíž o všechno.
  22. Highlander 2 - Síla kouzla
    Highlander 2 - Síla kouzla (1991)
    5.5
    Na pokračování Highlandera se asi mnozí fanoušci velmi těšili,nebyla to sice nejhorší podívaná,ale na úspěch klasické jedničky to nikdy nedosáhlo.Film opět táhne silná dvojka - Lambert,Connery,který byl v jedničce zabit a tady se opět zázračně objevuje.Taková podívaná na potemnělé večery.
  23. Dukla 61
    Dukla 61 (2018)
    9
    Po dlouhé době hodně povedený a surový pohled do neblahých českých dějin o kterých mnozí součastníci nemají ani páru.Povedlo se opravdu všechno a i výběr herců byl zdařilí a zcela zapadl do atmosféry té doby.Jen málokdo si dovede představit co se asi za komunistů v tak těžké dřině honilo lidem hlavou.
  24. Účastníci zájezdu
    Účastníci zájezdu (2006)
    7
    Je to velmi zdařilá komedie,která se ale nezapíše k úplnému vrcholu zfilmovaných pecek pana Viewegha.Úsměvná taškařice s plejádou různých životních propletenců a prázdninových lásek a hlavně již některé zdomácněné hlášky typu "ležel tam jak vyvrženej vorvaň.
  25. Debbie a její parťačky
    Debbie a její parťačky (2018)
    7.5
    Film jsem viděl minulý týden a i když se tváří jako že je určený hlavně pro něžné pohlaví,bylo to povedené a bavil jsem se.Je to hodně postavené na hereckých výkonech ostřílených filmových harcovnic,ale překvapivě až moc dobře jim sekundují jejich méně známé kolegyně.Jenom ten český překlad filmu je hrůza a nechápu,kdo to vymýšlí !!
  26. Specialisté
    Specialisté (2017)
    1.5
    Těch detektivních seriálů je už tolik,že se v tom člověk vůbec nevyzná a kdyby se měl na všechny čas dívat,nemusel by vůbec nikam chodit a nic jinýho dělat.Čeští scénáristé se viditelně zhlédli v zahraniční produkci,která nás pravidelně zásobuje těmito rádoby napínavými nesmysly a bohužel,ani herecké obsazení se moc ke kriminalistům nehodí.Prostě trochu zbytečné !!
  27. Zmizení
    Zmizení (2013)
    9
    Tak to byla opravdu drsná podívaná a myslím si,že v některých pasážích filmu,hlavně v těch ,kdy Hugh Jackman mučí svého vězně,domnělého únosce jeho a kamarádovi dcerky,to není pro slabší povahy.Jinak je to velmi kvalitní podívaná a všichni zúčastnění hrají špičkově a rozluštění a celková finálovka se taky povedla.
  28. Deadpool 2
    Deadpool 2 (2018)
    8
    Velmi zdařilé pokračování této lehce přisprostlé taškařice,opět s nedostižným "klaďasem" Deadpoolem a jeho partou nájemných zabijáků potěší všechny milovníky totální akce a brutálního zabíjení.Výborné hlášky a prostě skvělá jízda od začátku do konce.Nejvíce oceňuji skvělou honičku městskými ulicemi.
  29. Taxi 5
    Taxi 5 (2018)
    3
    Někdy je prostě lepší skončit dříve,než se začne vařit z prázdného kotle a začnou se různé pasáže filmu podobat tomu,co už jsme kdysi v Taxíku viděli.Už to trochu unavuje a nemá to jiskru jako při začátcích této série.Nejpovedenější nakonec na tomto filmu je pouze to auto !
  30. Tiché místo
    Tiché místo (2018)
    9
    POslední dobou se s horory v kinech roztrhl pytel,ale kvalitních je poskrovnu.Tiché místo je trochu zvláštní film a nedá se říct,že by to nebylo špatný.Ba naopak jedná se o dosti povedený kousek a hlavně Emily Blunt v poslední době,kde se ukáže,je to záruka kvality.
  31. Teorie tygra
    Teorie tygra (2016)
    6
    Takový nenápadný snímek s výborným panem Bartoškou,je hlavně o hledání sebe samého a od útěku před realitou a všedností života.Film je asi zrčen hlavně starší generaci a naváží se do problému normálního chlapa vůči panovačným ženským.Je to taková oddychovka,která nikoho neurazí.
  32. Rudá volavka
    Rudá volavka (2018)
    7
    Filmy s půvabnou Jennifer Lawrence jsou v poslední době vcelku povedené a mají stoupající tendence.Je to zdařilý špionážní thriller a ruské tajné agentce,která to začíná hrát na obě strany.Film plyne do velmi napínavého závěru,který diváka dost překvapí a možná mu vyrazí i dech.
  33. Bába z ledu
    Bába z ledu (2017)
    6.5
    Po dlouhé,dlouhé době se konečně českým filmařům povedlo natočit slušný a úsměvný film.Film je protkán hlavně výbornými hereckými výkony hlavních i vedlejších postav a jako celek se opravdu povedl.Je to prostě o životě,o překvapivých sexuálních starostech a hlavně o veselé partě otužilců.
  34. Ghoul
    Ghoul (2015)
    5
    Kdo by řekl,že český režisér dokáže po vzoru západních filmdokumentů natočit tak syrový film věnovaný jedné z největších sovětských kanibalistických zrůd.Film je natočen ve stylu ruční kamery a v nedávném období,to bylo na trhu zejména hororu velmi populární.
  35. Přání smrti
    Přání smrti (2018)
    6.5
    Byl jsem hodně zvědavý,jak Bruce Willis převezme štafetu po Charlesi Bronsonovi a ono se to celkem povedlo i když je to v novém,modernějším hávu a hlavně přesycené akcí.Bruce se opět vrací do své oblíbené pomstychtivé škatulky,která mu tak seděla v 80.letech a na které si udělal kariéru.
  36. Pračlověk
    Pračlověk (2018)
    6
    Po dlouhé době zase jeden animák,na který mohou koukat všechny věkové kategorie a není to ve stylu"jen pro malé natěšené diváky".Nápad na to ,jak vznikl fotbal a to již v pravěku,je dost originální a zábavný a divák si užije kupu srandy,ale je to trochu zdlouhavé a kratší verze by diváka jistě uspokojila.
  37. Prezident Blaník
    Prezident Blaník (2018)
    4.5
    Divák je natěšený z různých spotů a trailerů,ale ve skutečnosti to až taková sranda není,spíš trochu otrava a hledání co nejsprostějších nadávek na různorodou politickou i nepolitickou elitu.Možná mělo zůstat pouze u internetového seriálu a nepouštět se do velkolepé trapnosti!
  38. To
    To (2017)
    9
    Co k této Kingově klasice doplnit.Je to velmi dobře a precizně udělaná lekačka a kdo také viděl předchozí dvoudílné ztvárnění této knižní předlohy,tak zajásá.Klaun je opravdu děsivý a vypadá to,že TO je vlastně celé město,které vše přehlíží a dělá,že se vlastně nic neděje.
  39. Ladíme 3
    Ladíme 3 (2017)
    3.5
    A máme tady další zbytečné a stále se do kola opakující pokračování něčeho co už mělo možná po jedničce skončit.Stále se něco natahuje a jinak je to směsice z obou předchozích filmů,kde se jen zpívá a tancuje.Herci už jsou dost otravní a není zde nic nového a originálního.
  40. Star Wars: Poslední z Jediů
    Star Wars: Poslední z Jediů (2017)
    9.5
    Star Wars to je prostě fenomén,který jen tak nějaká série těžko někdy překoná.Každé další pokračování vás přivrtá do sedačky a vy hltáte hrdiny a žijete s nimi tu akci.Herecky je to velmi precizní a potěší i návrat starých známých z počátku této série.