Trávníkář

56%
Trávníkář

Obyčejný muž se promění v génia. Do života slabomyslného Joba zasáhne Pierce Brosnan jako doktor Angelo, který na tomto retardovaném zahradníkovi provádí své experimenty. Ve své laboratoři se mu snaží zvýšit inteligenci pomocí speciálních počítačových her a drog ovlivňujících mozek. Jenže Angelo dá Jobovi omylem sérum zvyšující agresivitu. Prostoduchý tvor se tak mění v děsivého anděla zkázy a tento výlet do virtuální relaity znenadání nabírá nebezpečný směr...




Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Četl jsem povídku Stephena Kinga Trávníkář a naprosto chápu, že producenty tohoto filmu zažaloval. když ale odstraníme Kingovu kauzu zbyde nám příběh retardovaného zahradníka v osidlech šíleného vědce, a to je přece horrorová parketa jak má být. Jako žánrová jednohubka je to zajímavé, nic víc, nic míň.
sabule
14 227 bodů
3.5
Jedna z nejhorších filmových adaptací hororového guru je totální patlanice a sci-fi hrůza i když se jí zhostí ostřílení herečtí bardové.Na film se dá koukat tak do poloviny a pak je to jízda do záhuby a z pokusného králíka se přes génia stane monstrum,které nejde zastavit.Prostě průšvih.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
7.5
Zajímavé.

Dodatečné informace

Původní název:
Lawnmower Man, The (více)
  • Velká Británie Trávníkář
  • Velká Británie Lawnmower Man, The
  • Velká Británie The Lawnmower Man
Premiéra v ČR:
13. 11. 1992
Země původu:
Velká Británie, USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
32,1 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Trávníkář