Specialisté

48%
Specialisté
Plakát traileru
Nový český kriminální seriál Specialisté navazuje na úspěšné kriminálky Policie Modrava nebo Kriminálka Anděl. Vypráví napínavé a emocionální příběhy týmu čtyř vyšetřovatelů v čele s Davidem Prachařem. Specialisté se v každém díle musí potýkat s nejrůznějšími kriminálními případy. Kromě vyšetřování řeší také radosti a strasti soukromého života.




sabule
14 227 bodů
1.5
Těch detektivních seriálů je už tolik,že se v tom člověk vůbec nevyzná a kdyby se měl na všechny čas dívat,nemusel by vůbec nikam chodit a nic jinýho dělat.Čeští scénáristé se viditelně zhlédli v zahraniční produkci,která nás pravidelně zásobuje těmito rádoby napínavými nesmysly a bohužel,ani herecké obsazení se moc ke kriminalistům nehodí.Prostě trochu zbytečné !!
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
9
Přestala jsem si kupovat TV Pohodu a kupuji si nyní TV magazín, protože v Pohodě jsou vždycky Specialisté žlutí (dobré), kdežto Případy 1. oddělení zelené (výborné). Nevím, kdo tohle jako rozhodl a neříkám, že Případy 1. oddělení jsou špatné! Ale Specialisté mě velice baví, herecké výkony Davida Prachaře jako majora Pavla Vondráčka, Zuzany Kajnarové, Jakuba Štáfka, no prostě všech! Je to vždycky nesmírně napínavé, přitom tomu rozumím! a věřím, že se to takhle docela klidně mohlo stát. Připadá mi to jako diskriminace, neboť tento seriál jde na Nově a nikoli na té úúúúúžasné ČT!
tomlery
tomlery
2 141 bodů
6
Je pravda, že u nás nebylo tolik kriminálek, dokud se neobjevily ty zahraniční. Mně se však tento seriál docela líbí. I herci mi přijdou hodně fajn a je líbivé se na ně koukat. Samozřejmě třeba Temný kraj se mi líbil více, ale rozhodně je to lepší než Ulice či ordinace...

Dodatečné informace

Původní název:
Specialisté (více)
  • Česká republika Specialisté
Země původu:
Česká republika

Podobné


Powered byJustWatch