Specialisté

47%
Specialisté
Plakát traileru
Nový český kriminální seriál Specialisté navazuje na úspěšné kriminálky Policie Modrava nebo Kriminálka Anděl. Vypráví napínavé a emocionální příběhy týmu čtyř vyšetřovatelů v čele s Davidem Prachařem. Specialisté se v každém díle musí potýkat s nejrůznějšími kriminálními případy. Kromě vyšetřování řeší také radosti a strasti soukromého života.




sabule
14 227 bodů
1.5
Těch detektivních seriálů je už tolik,že se v tom člověk vůbec nevyzná a kdyby se měl na všechny čas dívat,nemusel by vůbec nikam chodit a nic jinýho dělat.Čeští scénáristé se viditelně zhlédli v zahraniční produkci,která nás pravidelně zásobuje těmito rádoby napínavými nesmysly a bohužel,ani herecké obsazení se moc ke kriminalistům nehodí.Prostě trochu zbytečné !!
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 099 bodů
9
Přestala jsem si kupovat TV Pohodu a kupuji si nyní TV magazín, protože v Pohodě jsou vždycky Specialisté žlutí (dobré), kdežto Případy 1. oddělení zelené (výborné). Nevím, kdo tohle jako rozhodl a neříkám, že Případy 1. oddělení jsou špatné! Ale Specialisté mě velice baví, herecké výkony Davida Prachaře jako majora Pavla Vondráčka, Zuzany Kajnarové, Jakuba Štáfka, no prostě všech! Je to vždycky nesmírně napínavé, přitom tomu rozumím! a věřím, že se to takhle docela klidně mohlo stát. Připadá mi to jako diskriminace, neboť tento seriál jde na Nově a nikoli na té úúúúúžasné ČT!
RedRose
5 159 bodů
6
TV Nova ukončila jasně průměrnou Kriminálku Anděl, aby o chvíli později přišla se seriálem Specialisté a průměrnost více-méně pokračuje. Název Specialisté je tak zcestný, že mě skoro vytáčí!! Jací jsou tohle specialisté!?! Tohle se mohlo jmenovat Kriminálka Anděl 2 a nikdo by neřekl ani popel! Obsahově je to naprosto totéž v bledě modrém, jen s jinými herci, takže srovnávání je celkem na místě. Velitelé Prachař vs Stropnický, ač oba výborní herci, tady jasně vyhrává pan (ex)ministr! Pánská dvojice detektivů Štáfek-Zadražil vs Taclík-Švehlík, asi taky lepší ta z Anděla, hlavně proto, že mladej Štáfek se na roli kapitána kriminálky moc nehodí a ti v Andělovi mají k ruce ještě Novotného! Dámské obsazení Dvořáková-Pidrmanová vs Kajnarová-Křenková naopak s přehledem vedou holky od Specialistů... Z celkového pohledu je tahle Kriminálka Praha s debilním názvem průměrné, ale srovnatelné pokračování Kriminálky Anděl a hodnotím je tedy naprosto stejným číslem: 53% (Případy 1. oddělení tak zůstávají neporaženy...) /// EDIT: úderem stého dílu zmizely poslední postavy z původní sestavy a na seriálu je to celkem silně znát... holanďan Erftemeijer s Leimbergerovou jsou nezajímaví, až nudní a celý seriál teď táhne (překvapivě výborný!) Hána, který o 17 dílů dřív vystřídal Zadražila, který to s Kajnarovou táhnul do té doby... A od Dejdara jsem asi čekal víc, zatím je o třídu níž než Prachař...

Dodatečné informace

Původní název:
Specialisté (více)
  • Česká republika Specialisté
Země původu:
Česká republika
Knižní předloha:

Podobné


Powered byJustWatch