Deadpool 2

82%
Deadpool 2

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (Cinemart)




Recenze: Deadpool 2

Kinobox.cz
75%

Pochopitelná, leč nesprávně uchopená snaha vytvořit z Deadpoola komplexní postavu podstatně snižuje velmi slibné hodnocení a zabraňuje pokračování překonat svého předchůdce, i přestože se mu jinak vyrovná či ho dokonce předčí. Mírnou pachuť naštěstí vyvažuje nejlepší potitulková scéna historie. Deadpool je tentokrát sice trochu zženštilý, stále má ale bezkonkurenčně největší koule z komiksového světa.

Kinobox.cz
80%

...Deadpool 2 obsahuje opět tunu popkulturních odkazů, meta-humoru i meta-meta-humoru. Tvůrci šli v tomto ohledu ještě o něco dál než v jedničce a dokázali do filmu dostat věci, o kterých by si normální člověk myslel, že se do něj realisticky (a legálně) dostat nemohou. A udělat si současně legraci z toho, že je tam dostali, a že diváci nečekají, že by je tam mohli dostat.


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
8.5
Z prvního Deadpoola jsem nebyl nijak extra odvázaný jako většina lidí v mém okolí. Film se mi líbil,ale něco tomu chybělo. Něco jako pořádný děj,který byl upozaděn na úkor humoru. Tohle pokračování je podle mne ve všech ohledech lepší a zábavnější. Pan Pool dozrál a i po stránce děje toho nabízí mnohem více. Příběh je více propracovaný a rozprostřený,takže se každou chvílí ubírá jiným zajímavým směrem. Na akčních scénách jde hodně vidět navýšení rozpočtu,protože vypadají podstatně lépe. Honička ve městě byla prostě parádní. Leitch má akci prostě v krvi a opět se mu podařilo vymyslet pár zajímavých a výborně nasnímaných scén. Přesto všechno je stěžejním bodem opět humor,který je přímo geniální. Pool hláškuje o sto šest,ale i ostatní postavy moc nezaostávají. Hodně se mi líbila i originální camea,která jsem teda v žádném případě nečekal. Velké plus dávám i za Brolina,který si každou scénu ve které se objevil ukradl pro sebe. Za mne tedy spokojenost a tentokrát dávám 85% s čistým svědomím.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
8
Deadpool 2 je srovnatelný s prvním dílem. Hlášky jsou velmi dobré, humor a akce jdou ruku v ruce. Také oceňuij vhodně zvolenou hudbu a to jak v humorných, tak v doejmnějších scénách. Příběh vlastně žádná pecka, ale celkově to do sebe prostě zapadá 80%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
6
Místy to bylo skoro zábavné. U každého vtipu jsem ale přemýšlel o tom, jak moc je jeho potenciál nenaplněný a o kolik víc se dalo vymyslet. No vážně - kolik se dalo udělat s Domino? A co se událo? Akční scény natočené naprosto rutinně, romantika opět nefunkční a co je hlavní - ten film se bere smrtelně vážně. Myslel jsem si, že to po jedničce vytáhne kotvy a bude to ujetější, ale je to ještě konzervativnější než minule. 2 a 1/2


Dodatečné informace

Původní název:
Deadpool 2 (více)
  • USA Deadpool 2
Premiéra v ČR:
17. 5. 2018
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
110 mil. USD
Tržby:
785,9 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Deadpool 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Deadpool 2


Podobné


Powered byJustWatch