Velké dobrodružství Čtyřlístku

51%
Velké dobrodružství Čtyřlístku
Na kraji Třeskoprsk, v malém domku, bydlí čtyři kamarádi. Fifinka, Pinďa, Bobík a Myšpulín u táborového ohně vzpomínají na dobrodružství, která zažili v uplynulém roce. Každý z hrdinů vypráví příběh, který považuje za úplně nejlepší. S Pinďou zažijeme povedený horolezecký výlet na Ďáblův palec, s Myšpulínem napínavé pátrání po ukrutném Vlkodlakovi, s Bobíkem fantastickou cestu do vesmíru a s Fifinkou vánoční návštěvu u malých čertíků. Čí příběh bude nejkrásnější? (Falcon)



Recenze: Velké dobrodružství Čtyřlístku

Kinobox.cz
50%

Dalo by se říct, že se filmařům tentokrát podařilo nepošlapat odkaz Čtyřlístku. Zásadní otázka ovšem je, jestli celovečerní film, nepošlapávající odkaz Čtyřlístku, je něco, co může dospělý divák vydržet.


Pete69
Pete69
29 697 bodů
7.5
Daleko lepší, než 3D Čtyřlístek. Klasická 2D animace mi stále ke Čtyřlístku sedí více. Co se týče příběhu, je fajn, že každá postava má svůj kratší příběh, tudíž to krásně odsýpá a nenudí. Čtyřlístek je moje srdcovka už od dětství a i když už ho pár dekád nečtu, stále mi zůstal v srdci a tento film mě vrátil do dětství. Pěkné.. České..
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Dal bych možná i o hvězdu víc, kdyby ten děj nebyl tak zbytečně komplikovaný. Čtyři sedí u ohně a vzpomínají na to co dělali loni a v některém tom příběhu dokonce ještě zase vzpomínají na něco jiného. Sofitstikovanější než Inception, takže malí caparti v tomhle docela tápali. Jinak grafika ok, příběhy jak který...celkově těch 5/10 tady asi docela odpovídá.
sabule
14 227 bodů
5
Kdo byl v mládí závislý na Čtyřlístku,tak by neměl tento film vynechat.Je těžké si v této přecomicsované době najít čas také na kvalitní český dětský snímek,ale je to taková oddychovka a jsou tam vesměs kladní a veselí hrdinové.Řekl bych,že i podoba s kreslenou animací je lepší než v prvním filmu.


Dodatečné informace

Původní název:
Velké dobrodružství Čtyřlístku (více)
  • Česká republika Velké dobrodružství Čtyřlístku
Premiéra v ČR:
4. 4. 2019
Distributor:
Falcon
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch