Čtyřlístek konečně míří do Večerníčku

Čtyřlístek konečně míří do Večerníčku
Čtyřlístek ve službách krále | CinemArt
O tuto novinu se Jaroslav Němeček podělil během svého panelu s hercem Lukášem Pavláskem a režisérem Michalem Žabkou, se kterými v současné chvíli na Čtyřlístku spolupracuje. Lukáš Pavlásek se  minulý rok stal jedním z autorů komiksových příběhů, poté, co ho oslovila redakce hledající nové autory. Sám Pavlásek prozradil, že s nabídkou okamžitě souhlasil, neboť je velký fanouškem komiksu od mládí a toužil po tom se stát jeho součástí.
I režisér Michal Žabka má ke Čtyřlístku velmi blízký vztah, neboť režíroval předešlé celovečerní snímky Čtyřlístek ve službách krále(2013) a Velké dobrodružství Čtyřlístku(2019). Přiznal, že ohromný product placement, za který snímek Čtyřlístek ve službách krále sklidil značnou vlnu kritiky byl chybou, ale byl ve scénáři dříve, než se ke snímku připojil a měl tedy na výběr, že buď ho natočí s ním, nebo vůbec a on snímek točit chtěl. 
ComicCon 2023: Čtyřlístek beseda
ComicCon 2023: Čtyřlístek beseda | Peter Krejzl
S Jaroslavem Němečkem již nyní plánuje natočit třetí celovečerní snímek, jenž by měl vzniknout na motivy knížky Jak se chodí do pohádky se Čtyřlístkem. Ještě předtím ale na diváky České televize čeká poprvé v historii Čtyřlístek v podobě zmíněného večerníčku. Podle režiséra Žabky je v současné chvíli natočených prvních sedm dílů a dalších šest vznikne do konce května s tím, že premiéra by měla proběhnout nejdříve na podzim, nebo spíše ke konci letošního roku. Navíc se v něm v animované podobě mihne i sám Jaroslav Němeček se svou manželkou a v několika dílech se vrátí i slovutný padouch Zádrhel. Hlasy jednotlivým postavám propůjčí Tereza Bebarová, Bohdan Tůma, Petr Rychlý, Jiří Ployhar a další.