Čtyřlístek

AI
57%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Čtyřlístek
Slavný komiksový Čtyřlístek poprvé ve Večerníčku. První série nabídne divákům sedm epizod a na příbězích spolupracoval režisér Michal Žabka s autorem komiksové předlohy Jaroslavem Němečkem, který se dokonce i v jedné z epizod mihne se svou manželkou v animované podobě. A chybět nebude ani slavný padouch Zádrhel. Česká televize již nyní navíc připravuje druhou řadu o šesti dílech.




1905
1905
76 bodů
8
Nostalgie,pěkná animace
tereza-vetvickova
24 bodů
5
Čtyřlístek je moje dětství a jejich komiksy jsem měla vždy moc ráda. O to víc jsem dneska spěchala a se synem se dívala na první díl večerníčku. Příběh do večerníčku určitě dobrý. Je to velmi krátká stopáž, moc do toho dát nejde. ALE... Ty hlasy mi k tomu vůbec nesedí. Mě to tak strašně trhalo uši :( Všechno to jsou zkušení a dobří dabéři, ale já k těm postavám prostě slyším mnohem starší a vyzrálejší hlasy.


Dodatečné informace

Původní název:
Čtyřlístek (více)
  • Česká republika Čtyřlístek
Premiéra v ČR:
21. 2. 2024
Distributor:
Česká televize
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup