Čtyřlístek

AI
57%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
avenis
avenis
8 458 bodů
8
Velmi dobré rozpohybování mých miláčků, které jsem objevila někdy v začátku sedmdesátých let a pak jsem obíhala trafiky, aby mi neuniklo ani jedno číslo. Proto mě nový Večerníček mile překvapil. S dabingem je to vzdycky problém, když při četbě komiksů každý slyší dialogy z bublin jen ve své hlavě...
1905
1905
103 bodů
8
Nostalgie,pěkná animace
tereza-vetvickova
24 bodů
5
Čtyřlístek je moje dětství a jejich komiksy jsem měla vždy moc ráda. O to víc jsem dneska spěchala a se synem se dívala na první díl večerníčku. Příběh do večerníčku určitě dobrý. Je to velmi krátká stopáž, moc do toho dát nejde. ALE... Ty hlasy mi k tomu vůbec nesedí. Mě to tak strašně trhalo uši :( Všechno to jsou zkušení a dobří dabéři, ale já k těm postavám prostě slyším mnohem starší a vyzrálejší hlasy.
akzuz
6 bodů
10
Mile mě překvapily tyto nové díly. Ve službách krále mi vadilo 3D a celé to bylo víc filmové, akční, tím vhodné pro vetší deti , ne moje 3 a 5 let. Za to tyto večerníčky jsou milé a klidnejší, moje děti je milují a já se na ně také ráda dívám. Příběhy se povedly. Takové díly stojí za to, natočit další pokračování by nás moc potěšilo.
Děkuji tvurcům, je opravdu za co.