bayern

Michal Šusta

Komentáře 131

Od nejnovějších
  1. Rambo: Poslední krev
    Rambo: Poslední krev (2019)
    5.5
    Jelikož se jedná už o x-té pokračování Johna Ramba musí se vařit již z horké kaše a dost akcí je již ohraných a předvídatelných.Ne že by to nemělo šťávu a akci,ale zdá se mi to již dosti přehnané a Sylvestr to taky už těžce rozdýchává.Přeci jenom už to není žádný mladík.
  2. To Kapitola 2
    To Kapitola 2 (2019)
    7
    Po zhlédnutí jedničky jsem se velmi těšila,jak si režisér poradí s pokračováním a byla jsem mile překvapena,jelikož je to opravdu povedené a film má grády a jede na hladině tajemna a lekaček od začátku do konce.Pro někoho sice zbytečně dlouhé,ale já jsem si to v kině užila.
  3. Slunovrat
    Slunovrat (2019)
    8.5
    No tak to je něco!Film je velmi zajímavý a ještě po pár dnech po jeho zhlédnutí jsem z toho byla dost špatná.Je to lehce na nervy a hodně se to povedlo.Ze začátku to vypadá ne takovou klasiku - parta mlaďochů jede na výlet a samozřejmě jich to pár odnese,ale jakým způsobem a v jaké atmosféře,to už je hustota.
  4. Po čem muži touží
    Po čem muži touží (2018)
    2
    V poslední době se nedá říct,že by se podařilo natočit nějakou českou dobrou komedii a bohužel i tento film zapadá do toho klasického podprůměru.Herci nejsou špatní,ale scénář se podobá různým americkým komediím a asi k tomuto filmu i posloužil.Je to prostě nuda a snad se režisér příště poohlédne po něčem původním.
  5. Léto s gentlemanem
    Léto s gentlemanem (2019)
    1
    Pane Adamec,takový režisér jako vy a taková zbytečnost a skvělý pan herec Hanzlík jako hlavní hrdina této letní seniorské romance.Opět jeden zbytečný film,který si hraje na rádoby pokračování výborné komedie s Danielou Kolářovou.Je to směs zbytečna a vyhozených peněz.
  6. Post Coitum
    Post Coitum (2004)
    1.5
    Proč se takovéto filmy vůbec natáčejí a co tím chtěl vcelku solidní režisér Jakubisko divákovi vzkázat.Lehce erotická úchylovka,bez nějaké pointy,děje,humoru a vlastně všeho,co se dá alespoň trochu přirovnat k filmu.Paní nebo slečna Vondráčková je toporná jak plaňka v plotě a že se nechal uvrtat takový borec jako Nero,tak to mi hlava nebere !
  7. Úžasňákovi 2
    Úžasňákovi 2 (2018)
    7.5
    Dlouho o nich nebylo slyšet a pomalu se na ně začalo i zapomínat a proto je dobře,že se vrátili a to v plné formě,odhodláni opět společně bojovat proti zlu.Opět je snímek určen pro širokou veřejnost a ne jenom pro menší diváky a i když jednička šlapala o trochu lépe,tak pokračování vůbec neurazí.
  8. Highlander 2 - Síla kouzla
    Highlander 2 - Síla kouzla (1991)
    4.5
    Najde se asi celá řada těch,kteří budou veleslavnou jedničku se slabší dvojkou srovnávat,ale každý musí uznat,že to prostě nelze a jednička byla na svojí dobu bomba.Film zachraňují hlavní protagonisté Lambert,Connery a na nich je to celé stavěné.Jinak ale taková průměrná spokojenost.
  9. Dukla 61
    Dukla 61 (2018)
    9
    Drsný příběh z období,kdy nám neochvějně vládly komunističtí pohlaváři se řadí mezi to nejlepší co bylo v současnosti natočeno.Zdařilý výběr hereckého obsazení a hlavně přímí pohled na události,které se stali a spojovali tu těžkou a nepředstavitelnou dřinu,která stála mnohé to nejcennější - život!
  10. Debbie a její parťačky
    Debbie a její parťačky (2018)
    7
    Až na ten nemožný český překlad filmu jsem si to moc užila.Je to slušná jízda od začátku do konce s plejádou velmi známých a ostřílených hereček,které samozřejmě film vytáhnou i z hluchých míst.Dobrý a propracovaný nápad na uloupení mega náhrdelníku za nevídanou cenu a hlavně jeho zrealizování je super.
  11. Backstage
    Backstage (2018)
    1
    A je to tady znovu.Další zbytečně vyhozené peníze za natočení něčeho,co se chce podobat nebo kopírovat podobná zahraniční dílka,ale ve finále je z toho velká blamáž a něco,co rychle zapadne do šedi novodobé české kinematografie.Prostě taneční soutěž pro mládežníky.
  12. V.I.P. vraždy
    V.I.P. vraždy (2016)
    1.5
    Já nevím,proč se ještě natáčejí takové filmy,když samotný seriál nestojí za nic.Děrgel je dosti toporný herec a role tvrdýho policajta mu tedy vůbec nesedne a hezká tvářička Norisová ta je spíš na koukání ,než na vyšetřování.Vše doplněno slabým a okoukaným scénářem.
  13. Tiché místo
    Tiché místo (2018)
    9
    Něco mezi hororem a velmi napínavým thrillerem,ale hlavně dobře koukatelné, zajímavý a neotřelý scénář,přináší něco jiného a děsivějšího mezi námi.Dost bylo strašidelných domů a jím podobných snímků,tohle je prostě něco nového.Herecky výborné a Emily Blunt je povedená.
  14. Bába z ledu
    Bába z ledu (2017)
    6
    Je vidět,že někteří čeští filmaři ještě umí natočit kvalitní snímek a v plejádě těch různých rádoby filmů pro mladé se toto dílo trčí jako Žižkovská věž.Film o stárnoucích otužilcích,které ještě ve svých letech nepřešla ani chuť na sex se povedl a herecké výkony jsou okouzlující.
  15. Rudá volavka
    Rudá volavka (2018)
    8
    Proměna sexy primabaleríny na tajnou zabijáckou agentku se vcelku hodně povedla a obsazení Jennifer Lawrence taktéž.Film je napěchován akcí a hlavně různými intrikami,které se většinou zvrtnou až v zabijáckou pomstu.Film se hodí do dnešní doby,jelikož ukazuje to,co se jistě všude děje,jen se před tím zavírají oči.
  16. Bajkeři
    Bajkeři (2017)
    0.5
    Neustále se divím,co se to u nás natáčí za hrůzy a na co filmaři dokáží sehnat peníze a jen si říkám-proč?proč?Bohužel je u nás velké spousta mladých rádoby herců(a v tomto případě i hit zpěváků),kteří za mrzký peníz budou hrát ve všech,hlavně,že z toho něco kápne a že na to do kina nikdo nepřijde,to už jejim celkem fuk.Těch 5 procent je jenom za pěkné léto!!
  17. Prezident Blaník
    Prezident Blaník (2018)
    6
    Pro někoho možná politická sprosťárna,ale pro mnohé hlavně satirická sranda s Tondou a jeho poskoky,kteří chtějí zhatit plány všech uchazečů o teplé místečko na hradě.Zajímavá setkání se všemi politiky,které tahle republika v současnosti má a brnkačka na jejich citlivá místa.
  18. Coco
    Coco (2017)
    7.5
    V nekonečné záplavě animovaných filmů,se každý nový nápad cení a film o mexickém klukovi,který se chce stát světovým hudebníkem a mají mu v tom pomoci mrtvoly,není špatný nápad.Člověk na to musí mít ale náturu,aby se v kině na všechno soustředil a určitě to není určeno pro malé děti,které by mohli opouštět kino s pláčem.
  19. Jumanji: Vítejte v džungli!
    Jumanji: Vítejte v džungli! (2017)
    8
    Velmi povedený restart klasiky 80 let s dobrým hereckým obsazením,který se sice přesunul do džungle,ale tím se naopak stal ještě více nebezpečným pro partu hráčů této hry.Určitě se budete v kině bavit,protože tohle je dílko pro celou rodinu a akce střídá akci.
  20. Špindl
    Špindl (2017)
    0.5
    A je tu zase jeden film,kterému se smějete ne kvůli rádoby veselým scénkám ,ale kvůli jeho hlouposti a trapnosti že ho vůbec někdo natočil.Je to totální pitomost s ještě vypečenými herci,kteří opravdu do té absurdity zapadli a svezli se se vším všudy.Doporučuji zhlédnout po opici a nejlépe po 5 minutách vytuhnout.
  21. Matky na tahu o Vánocích
    Matky na tahu o Vánocích (2017)
    7
    Kdo viděl první matky na tahu a byl natěšený na jejich bláznivé pokračování,tak musí být trochu zklamaný,jelikož to už není ono a mezi vánoční podívanou se to asi nezařadí.Vtipy dost kopírují předchozí snímek a je vidět,že si režisér občas nevěděl rady,a proto sáhnul k ostřílené akci.
  22. 7 životů
    7 životů (2017)
    9.5
    Velmi povedená věcička s dost originálním scénářem a nečekaným rozuzlením,kterému vévodí Noomi Rapace,která v sedmi kopiich od pondělka do neděle zkouší přežívat v dost pochmurném světě,kde rodiny mohu mít pouze jednoho potomka a kde jsou ostatní narozené děti nekompromisně likvidovány.
  23. Všechno nejhorší
    Všechno nejhorší (2017)
    6
    Není to sice žádný originální nápad,ale na poli hororu se to povedlo i když v některých momentech film pokulhává za ostřílenějšími výtvory poslední dekády a asi se nezařadí do zlatého fondu lekaček.Ale je to celkem sranda pozorovat lepou děvu jak se stále snaží vymýšlet různé kličky,jen aby jí někdo nesejmul.
  24. To
    To (2017)
    8
    Tak na tuto Kingovu klasiku jsem se velmi těšila a vůbec mě to nezklamalo.Kdo zná již zpracování,které mimochodem není vůbec špatné a řekla bych,že vraždící klaun v něm vypadá o chlup odporněji než ten novější,tak děj se drží super knižní předlohy a je to prostě jízda .
  25. Temná věž
    Temná věž (2017)
    6
    Zfilmovaných knih Stephena KInga jsou desítky,některé hodně povedené,jiné bohužel totální propadáky a tento lze zařadit někam mezi ně.Není to špatné,dobří herci,je to dost utahané,ale za zhlédnutí to stojí.Kdo však zná knihu,tak se bohužel tento film její předloze moc nepodobá.
  26. Zabiják a bodyguard
    Zabiják a bodyguard (2017)
    7
    Film se drží současných trendů a to je pořádná jízda,samá akce a honičky,ale je to tak trochu na jedno brdo a podobá se to x dalším filmům,takže nic nového na trhu.Klaďas i záporák si velmi trefně konkurují a fandíte vlastně oběma i když stojí na obu stranách zákona.
  27. Emoji ve filmu
    Emoji ve filmu (2017)
    4
    Tohle že má být super animák pro širokou veřejnost.Je to totální kravina a je vidět,že kromě různých pokračování ,klasických a povedenějších snímků docházejí filmařům nápady a sáhnou prostě po tom co se zrovna nosí.Tak se také dočkáváme těchto zbytečných dětských "radovánek".
  28. Já, padouch 3
    Já, padouch 3 (2017)
    7
    Tak jsme se dočkali!Jsou všude-v supermarketech,jíme je,pijeme je,oblékáme si je a můžeme si s nimi hrát,samozřejmě jde o Mimoně a tak je pro nás všechny samozřejmostí jít na ně i do kina.Není to špatné,ale přece jenom už to trochu skřípe,humor už také lehce zakopává a celkově je to až moc uhlazené a škoda,že už Padouch není padouchem!
  29. Skokan
    Skokan (2017)
    1.5
    Opět jeden pokus jak s neherci zkusit štěstí ve filmové branži který se krajně nepovedl.Je to nudná fraška,kde vlastně vůbec o nic nejde a jít na tohle do kina tak to jsou zbytečně vyhozené korunky.Co tím chtěl režisér nám divákům říci,to se asi nikdy nedozvíme a možná je to dobře!
  30. Spider-Man: Homecoming
    Spider-Man: Homecoming (2017)
    8
    Tak jsme se zase konečně dočkali nového Marveláckého pavouka.Je to hodně povedené a o akci vůbec není nouze.Spousta nadupaných nápadů a hlavně záporáci se také povedli.Kdo má rád tuto sérii ať už starší kousky nebo to novější provedení,tak se určitě nebude nudit!
  31. Rammstein: Paris
    Rammstein: Paris (2016)
    6.5
    Pro všechny fanoušky kteří nemají to štěstí se dostat na jejich koncert je tento dokument povinností.V poslední době se s podobnými hudebními dokumenty doslova roztrhl pytel a kdo nemá to štěstí vidět live na stadionu musí se alespoň s ohnivou šou spokojit v kině.
  32. Skryté zlo
    Skryté zlo (2017)
    5
    Čekala jsem od toho více,ale cloumá mnou velké zklamání.Zlatý Candyman.No prostě dnes režiséři neumějí natočit slušný horor a proto vykrádají nebo kopírují anebo oživují staré klasiky,kterým nesahají ani po kotníky.Toto zlo se vám může vplížit leda do lednice,kam budete nuceni při sledování dost často chodit.
  33. Muzzikanti
    Muzzikanti (2017)
    0.5
    Co čekat od muzikálu ve kterém hrají takové "hvězdy" typu Kříž,Lichý apod.No je to směsice něčeho nepopsatelného a hudba od pravěku po dnešek je dost nepochopitelná.A pan Rapoš si vzpomněl na Evu,to je milý.Podle prázdného kina si divák najde odpověď na to proč se takové filmy vůbec točí.No prostě pro nikoho!
  34. Logan: Wolverine
    Logan: Wolverine (2017)
    9
    Fanoušci Wolverina rozhodně zaplesají na tímto povedeným dílkem,kde totální akce frčí od začátku do konce.Výborní herci a spanilá jízda hlavního hrdiny dělá z této fantasy série možná nejlepší podívanou.Místy je to až trochu moc přehnané,ale u takovýchto filmů to není na škodu.
  35. Miluji tě modře
    Miluji tě modře (2017)
    3
    A opět stojíme před současným trendem českých filmů.Je pravda,že v současné době musejí i dobří herci vzít každou roli,která se jim naskytne,ale bohužel už nezachrání celé dílko,které díky přihlouplému scénáři i režii nestojí za nic.Prostě se to opět nepovedlo !
  36. Divoké vlny 2
    Divoké vlny 2 (2017)
    3.5
    V poslední době je fůra animáků,které by vlastně vůbec nemuseli vzniknout.Příkladem toho je toto dílko,které se mi zdá jako bych už někde v něčem jiném x-krát viděla.Je to pořád všechno dokola a děti už z toho musí blbnout a navíc surfující tučňáci by se lépe vyjímali pouze v televizi.
  37. Anděl Páně 2
    Anděl Páně 2 (2016)
    7.5
    Málokdy se stane,že se pokračování úspěšné předvánoční pohádky povede lépe nežli jeho jednička.Příběh je zajímavější a hlavní předtavitelé jsou povedení i když maďarsko-slovenská Vica není zrovna můj šálek kávy,ale i to se dá nakonec překousnout.Moc se mi to líbilo!!
  38. SpongeBob ve filmu: Houba na suchu
    SpongeBob ve filmu: Houba na suchu (2015)
    3
    Doporučuji pro úchyly a malé děti,ti se u této totální blbosti zasmějí.Škoda jen.že se tvůrci nedrželi vyjetých kolejí a nedrželi se starého dobrého seriálu,kde vše funguje na jedničku.A jestě ve 3D,no co k tomu dodat.A k tomu ještě Tonda Bandaska jako dabující hlavní hrdina,no potěš!
  39. Instalatér z Tuchlovic
    Instalatér z Tuchlovic (2016)
    4
    Tomáš Vorel natočil opět slušnou komedii s lehce stupidním hlavním hrdinou na kterého se Kohák úplně hodí.I když nepobral moc inteligence ve vesnici je obletován ženským pohlavím a žádná práce pro něj není neuskutečnitelná.Lehká komedie,pro sychravé podzimní večery.
  40. Smrt ve tmě
    Smrt ve tmě (2016)
    8.5
    Dost dobrý a temný horor,zajímavá zápletka a hlavně slepý veterán.který dá na frak třem zlodějíčkům,kteří si myslí,že vykrást dům slepce bude hračka.Zase jeden film tohoto žánru,který se povedl jak scénářem,tak i režií a liší se od některých těch kopírujících se slátanin.