Divoké vlny 2

43%
Divoké vlny 2
Je to jeden z těch neuvěřitelných příběhů, který musel být zfilmován. Mladý tučňák Cody Maverick dal vale ledovým planinám domova a vydal se na exotický ostrov Pin-Guí, aby se před davy fanoušků a objektivy kamer zúčastnil surfařského šampionátu. Byla z toho velká sláva, Cody našel sám sebe a taky kamarády. Všichni se teď vrací v novém dobrodružství plném vysokých divokých vln a surfařské zábavy. Cody, surfující kuře Joe a plavčice Lani se dají dohromady s partou pěti radikálních surfařů, kteří jsou silní, namachrovaní, namistrovaní a kteří vyhledávají ve vlnách jen ten nejtvrdší adrenalin. Tahle Velká pětka vezme Codyho a kámoše na cestu na to nejlegendárnější surfovací místo na Zemi, do surfařského ráje, kde jsou vlny opravdu divoké. (Bontonfilm CZ)


Režie:
Scénář:
Hudba:

Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Tak jak už to bývá dlouhá léta zvykem i Divoké vlny přichází s pokračováním určený přímo na DVD. Kvalita tomu samozřejmě odpovídá,takový film by v kinech neměl co dělat. Sice se opět setkáváme se starými známými jenže tentokrát je to pěkná otrava. Příběh si někdo na rychlo vycucal z prstu a animace,taky neoslnila.Dabing také prošel obměnou a na výsledku to jde sakra poznat. Sponzorem druhého dílu byla nejspíš wrestlingová organizace,protože velkou pětku dabují známí wrestleři.
sabule
14 227 bodů
3.5
Opět jeden z animáků,který nemusel vůbec dojít až do kin,protože zájem o něj asi nebude moc velký a mohl zůstat pouze na dvd.Podobných filmů jsou spousty a i když děti křepčí nadšením,všechno se všemu podobá a už to někde bylo použito.Proto doporučuji raději děti moc nerozmazlovat.
bayern
13 716 bodů
3.5
V poslední době je fůra animáků,které by vlastně vůbec nemuseli vzniknout.Příkladem toho je toto dílko,které se mi zdá jako bych už někde v něčem jiném x-krát viděla.Je to pořád všechno dokola a děti už z toho musí blbnout a navíc surfující tučňáci by se lépe vyjímali pouze v televizi.

Dodatečné informace

Původní název:
Surf's Up 2: WaveMania (více)
  • USA Divoké vlny 2
  • USA Surf's Up 2: WaveMania
Premiéra v ČR:
19. 1. 2017
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Čeština:
Divoké vlny 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Divoké vlny 2


Powered byJustWatch