Špindl

37%
Špindl

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií.

Špindl natočil Milana Cieslara, tvůrce komedií Láska je láska nebo Život je život. V hlavních rolích si zalyžují Anna Polívková, David Gránský, Kateřina Klausová, Karel Zima, Jakub Kohák, Alice Bendová, Marek Vašut, Oldřich Navrátil, Lukáš Pavlásek, Aneta Krejčíková a další. (Bontonfilm)




Recenze: Špindl

Kinobox.cz
30%

Špindl neobsahuje takové WTF momenty jako předchozí dva filmy Něco je něco, ale je to způsobeno tím, že tvůrci se nepokoušeli přijít s jakýmkoliv aspoň trochu originálním motivem, a jen se snažili 95 minut udržovat tempo průměrného českého sitcomu. Takže to není tak urážlivé, ale je to o to větší nuda.


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
1.5
Jedna z nejhorších českých "komedií",které nepomohlo prostředí Špindlu. Už od prvních minut je zcela zřejmé,že zde humor nepadl na úrodnou půdu a my tak sledujeme jak se pere trapnost s tvůrčí sterilitou. Samotní herci snímku rozhodně nepomáhají a mne tak nezbývá nic jiného než dát 15% a to jsem ještě mírný.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
1.5
Naprosto zbytečný film. Sestava alá tvoje Tvář má známy hlas a fůra "vtipu" .. bohužel jsem se ani jednomu nezasmál a trpěl jsem každou minutu sledování tohoto braku všech braků. Pro mě osobně jeden z nejhorších českých filmů tohoto milénia. Už se "těším" na druhý díl, ale budu muset ještě chvíli rozdýchávat ten první.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 299 bodů
4
Po nepovedeném pokračování kdysi dávné filmové pecky 'Sněženky a machři' (1982) nesoucí se jednoduchým názvem 'Sněženky a machři po 25 letech' (2008) se objevil další snímek slibující zimní zábavu na horách. Avšak pozor. Pokud by někdo očekával něco ve stylu 'Homolka a tobolka' (1972) či ještě staršího počinu 'Anděl na horách' (1955), bude zklamán víc než je zdrávo. Ale jo, zimní radovánky tady jsou, ale bohužel, vše dle šablony snímku 'Snowboarďáci' (2004). Bez sexuálních narážek a sexuálních scén zkrátka ani ránu. A v tom je tady celá ta zábava. A tak nám čeští filmoví tvůrci opět ukázali, že nedokážou natočit obyčejnou českou komedii, aniž by se to točilo neustále kolem sexu. Snímek sice hýří svěžestí a sem tam nějakou tou úsměvnou situaci, ale čeho je moc, toho je prostě příliš. Snímek tak snad uspokojí pouze puberťáky. Ostatní se mohou opět s klidem vrátit k osvědčeným klasikám dob dávno minulých.


Dodatečné informace

Původní název:
Špindl (více)
  • Česká republika Špindl
Premiéra v ČR:
21. 12. 2017
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Špindl


Podobné


Powered byJustWatch