Úžasňákovi 2

77%
Úžasňákovi 2
Ve filmu Úžasňákovi 2 se vrací oblíbená rodina superhrdinů známá z prvního dílu Úžasňákovi (The Incredibles, 2004). Tentokrát je ale hlavní hrdinkou příběhu maminka Helen, která dostává důležitou misi, zatímco tatínek Bob zůstal v domácnosti a pomáhá s dětmi. Pro všechny je to velká změna a nikdo ji nesnáší příliš dobře. Bob je občas bezradný, zvláště, když malý Jack Jack začne získávat nevyzpytatelné schopnosti, ale dělá, co může. To Helen začíná mít podezření, že její současná práce není tím, čím se zdá a že její rodina je ve velkém nebezpečí...



Recenze: Úžasňákovi 2

Kinobox.cz
70%

Druzí Úžasňákovi jsou pořád nadprůměrně kvalitní film, ale vzhledem k vysokému standardu Pixaru jsem byl až nepříjemně překvapen tím, jak tento film běží "na autopilota" a připomíná rutinní sequely, natáčené hlavně pro peníze.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Úžasňákovi jsou zpět a opět to stojí za to. Brad Bird nic neopomenul a natočil další skvělé dobrodružství s úchvatnou animací. Nechybí humor,akce a napětí. Pixarovka jak se sluší a patří. První díl byl sice o chloupek lepší,ale to je také možná tím,že byl prostě první.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Akční jízda zábava téměř nepřetržitě. Určitě se jedná o vysoce nadprůměrný "komerční" animák z dílny Disney Pixar. Trošku bondovka, trošku Avengers, prostě paráda. Snímek nenechá diváka vydechnout, ani se nudit. I když příběh je klasický - nic nového, je to opravdu pěkná podívaná.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
6
Už jenom to, jak se v prvních vteřinách jednou větou zahodí celý smysl prvního dílu a všechny postavy se resetují do statutu quo, aby mohly zopakovat všechny svoje chyby a dojít ke stejným ponaučením (s tím rozdílem, že jsou hrdinové z nějakého důvodu mnohem malichernější, sobečtější, zapšklejší, aniž by to ale bylo jakkoliv reflektováno, a děj dává mnohem menší smysl), je smutné. Pixar je mrtvý. Tyhle "v pořádku" filmy jsou... no prostě smutné.


Dodatečné informace

Původní název:
The Incredibles 2 (více)
  • USA Úžasňákovi 2
  • USA The Incredibles 2
Premiéra v ČR:
2. 8. 2018
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Čeština:
Úžasňákovi 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Úžasňákovi 2


Podobné


Powered byJustWatch