V.I.P. vraždy

28%
V.I.P. vraždy
Plakát traileru

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)





Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
5
Vystudovaná psycholožka a úspěšná autorka krimirománů Klaudie Wolfová (Soňa Norisová) přes VIP známosti získá kontakt na policejní oddělení jako konzultantka; u policie sbírá materiály na svou novou knihu. Nezvána se pak plete do vyšetřování v terénu, mluví do případů a nabízí své vlastní teorie a nezvyklá řešení z pohledu psycholožky a spisovatelky. Na starost ji dostane nejmladší z týmu kriminalistů vrchní komisař oddělení vražd detektiv Tomáš Beran (Patrik Děrgel), který jen marně doufá, že se jí co nejdřív zbaví, ale to se mu nedaří. Je totiž (zejména Beranovým nadřízeným) jasné, že i přes své rozdílné názory a povahy se dobře doplňují a společnými silami rozluští hádanku, kdo je pachatelem vraždy. Soňa Norisová se poslední dobou celkem s úspěchem etabluje v TV krimiseriálech (mj. komisařka Vinická v seriálu Policie Modrava), vycházející hvězda Národního divadla Patrik Děrgel je se svým mírně přehrávavým divadelním stylem na obrazovce místy k nekoukání. Jednotlivé epizody jsou mírně křečovité a nepříliš věrohodné,jak už to u scénářů sester Bártů bývá.
bayern
13 716 bodů
1.5
Já nevím,proč se ještě natáčejí takové filmy,když samotný seriál nestojí za nic.Děrgel je dosti toporný herec a role tvrdýho policajta mu tedy vůbec nesedne a hezká tvářička Norisová ta je spíš na koukání ,než na vyšetřování.Vše doplněno slabým a okoukaným scénářem.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
6
Tak tento seriál opravdu nepatří k největším skvostům naší kriminální tvorby, je hodně vyfabulovaný, velice bych se divila, že by se mezi kriminalisty do oddělení vražd mohla do vyšetřování takovýmto způsobem plést nějaká fešná spisovatelka v povětšinou červených šatičkách s vysokými podpatky, která jim občas přinese krabici bááječných sladkostí, čímž si je všechny koupí! No ale z nedostatku jiné zábavy v sobotu večer jsem si na ten seriál v podstatě zvykla. Moje nejlepší kamarádka, která sleduje snad všechny kriminální seriály v televizi, se právě na tento nedívá, prý jí Soňa Norisová jako spisovatelka Klaudie Wolfová připadá protivná, zatímco v Policii Modrava jí byla sympatická. Já k celému seriálu mohu říct jen tolik, že jsou tam postavy, které jsem si velice oblíbila a na které se vždycky těším. A jsou to Miroslav Vladyka jako kapitán Čenda Čapek a Martin Myšička jako MUDr. Karel Šťovíček s motýlkem pokaždé pod krkem, takže skutečný elegán! Proto dávám 60%.

Dodatečné informace

Původní název:
V.I.P. vraždy (více)
  • Česká republika V.I.P. vraždy
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Předplatná

Powered byJustWatch