Profilový obrázek

Batista

Václav Piller

Komentáře 41

Od nejnovějších
  1. V oku tornáda
    V oku tornáda (2014)
    Kvalitních filmů s katastrofickou tématikou, konkrétně s tornádem, moc není. Tenhle je na odreagování přesně to pravé. Určitě doporučuji se na něj podívat.
  2. X-Men: Budoucí minulost
    X-Men: Budoucí minulost (2014)
    9.5
    Předně bych rád poděkoval za možnost jít na předpremiéru, v dnešní době to potěší. A teď krátce k filmu. Úžasná jízda, která bavila pocelé dvě hodiny stopáže. Film skvěle prolínal minulost s přítomností. Jennifer Lawrence je podle mě nyní nejlepší herečka, jaká je. A to nemluvím o vizuálních orgiích, které ve filmu jsou. Sentinelové jsou luxusní. Uděluji filmu 95 procent a těším se na další X-meny.
  3. Muž z oceli
    Muž z oceli (2013)
    9
    Starého Supermana jsem nikdy moc nemusel, ale tento Superman v novém podání mě nadchnul. Krásně zpracované Metropolis, i finální bitka s generálem Zodem, při které skoro celé Metropolis lehne se zemí. Skvělý film.
  4. Přátelé
    Přátelé (1994)
    10
    Bezpochyby nejlepší ksitcom co kdy byl a myslím, že ho asi nic nepřekoná. Koukat na to můžu pořád dokola a ty vtipy se prostě neomrzí. Takže díky celé partě přátel, že nás 10 let bavila a kdo neviděl (což snad nikdo není), tak určitě napravte chybu.
  5. Pryč od pece
    Pryč od pece (2013)
    8.5
    Pěkný film, který je pomalejší, ale o to propracovanější. Woody Harrelson umí zahrát pěkný padouchy a Bale, na cestě za pomstou také zahrál pěkně.
  6. Temné stíny
    Temné stíny (2012)
    8.5
    Tim Burton natočil další ze svých typických filmů. Skvělé obsazení, v první řadě Johnny Depp, kterému sekundují Eva Green, M.Pfeiffer. Jen tak dál!
  7. Temný rytíř povstal
    Temný rytíř povstal (2012)
    10
    Zakončení trilogie Batmana do Nolana. A zakončení vskutku povedené. Batman ve filmu prožije peklo. Jeho nynější protivník, Bane, je podle mě na úrovni Jokera, zase je krapet jiný než on, taktéž velkolepě zpracován. Legenda bohužel končí, ale je potřeba za ní poděkovat!
  8. Temný rytíř
    Temný rytíř (2008)
    10
    Batman: Dark knight od Nolana je neskutečný film, jízda od začátku do konce s opravdu promyšleným příběhem. Heat Ledger zahrál Jokera dokonale. Skvěle natočené, obzvlášť IMAX scény. Hudba od pana Zimmera je nepopsatelná. Prostě za mě velké ANO!
  9. Drive
    Drive (2011)
    9.5
    Ryan Gosling zde exceluje v neskutečné roli a jeho pohledy vydají za milion slov. U filmu jsem se celou dobu bavil, občasná brutalita film jen dobarvuje do perfektnosti, taková scéna ve výtahu.... A soundtrack, to je též lahoda, nejlépe pustit si ho v autě.
  10. Kancl
    Kancl (2005)
    10
    The Office je pro mě jeden z nejlepších komediálních seriálů poslední doby. Je jasné, že nebude sedět všem, ale já se ke Kanclu vždy rád vrátím a zasměju se, co zase Michael, nebo Dwight provádějí. Bohužel, všechno musí jednou skončit, stejně tak Kancl. Ještě že je za něj náhrada v podobě Parks and Recreations.
    • Postavy
    • Vtipy
  11. Rychle a zběsile 5
    Rychle a zběsile 5 (2011)
    8.5
    Tak Rychle a zběsile je moje oblíbená série, takže ke každému novému dílu přistupuji s nadšením. A díl pátý mé nadšení jen utvrdil. Parádní jízda od začátku do konce, skvělá auta,
    • Příběh
    • The Rock
    • Scéna se sejfem
  12. Kameňák 4
    Kameňák 4 (2013)
    2.5
    Tak nevím, jak tenhle film ohodnotit. Je to klasický výplach, který se prostě v kině zaplatí a lidé jsou spokojeni. Pár vtipů je relativně slušných, hlavně ti romové mají dobré hlášky, Vydra to zahrál celkem dobře. Dějová linka o mladých je dost špatná.
    • Romové
    • Křečovité, místy trapné
    • Dějová linka mladých
  13. Insidious 2
    Insidious 2 (2013)
    8
    Další dílo od pana Jamese Wana, které šlo naštěstí do kina a nestala se blamáž jako u prvního dílu. Ano, opravdu to bylo slabší, než první díl, ale stejně moc kvalitních hororů není, proto jednoznačně buďme rádi i za toto.
    • Atmosféra
    • Provázání s prvním dílem
    • Démon
  14. V zajetí démonů
    V zajetí démonů (2013)
    9.5
    Jelikož milovník hororů, jsem se na dílo Jamese Wana velice těšil. A V zajetí demonů bylo velmi podařené. Viděno v kině s kamarádem, který horory nemusí, ale něco slíbil, tak to musel splnit :D. Bál se...
    • Atmosféra
    • Lekačky
  15. Captain America: Návrat prvního Avengera
    Captain America: Návrat prvního Avengera (2014)
    8
    Tak viděno 2D s titulky. Kapitán je dobrý film, mnoho triků, takže rozhodně lepší vidět v kině. Jako celek drží pohromadě a dává divákovi to, pro co si do kina přišel. Požitek z propracovaného blockbusteru a úsměv na rty.
  16. Grandhotel Budapešť
    Grandhotel Budapešť (2014)
    9
    Tak tento film mě rozsekal. Krásný audiovizuální zážitek, doplněný skvělými herci. Williem Dafoe jako zabiják nemá chybu, stejně tak scéna, kdy se střílí v hotelu. Prostě skvělý film a jsem moc rád, že jsem ho viděl v kině. Soundtrack je také skvělý.
  17. Zlodějka knih
    Zlodějka knih (2013)
    10
    Knižní předlohu jsem nečetl, ale pustil jsem si film jako oddych na nedělní odpoledne a dostalo se mi krásné podívané, netradičně vyprávěnou postavou, která se seznámí s námi se všemi. Krásně odvyprávěno, Goeffrey Rush je pán herec.
  18. Rivalové
    Rivalové (2013)
    10
    Když jsem četl, že jsou na konci filmu chlapi na měkko, nevěřil jsem tomu. To až když se objevily na plátně titulky a já sám byl na měkko, uvěřil jsem. Famózní film, na který jen tak nezapomenu.