Kancl

87%
Kancl
The Office je americký sitcom, odehrávající se v jedné obyčejné kanceláři ve Scrantonu, v Pennsylvánii. Začal se vysílat na americké stanici NBC v roce 2005 a jde o převzatý seriál The Office z Velké Británie, kde byl vysílán v letech 2001 - 2003. Převzato je však pouze prostředí sitcomu, takže na tento britský sitcom nijak nenavazuje. Všichni zde pracují v prodejní pobočce papírenské firmy Dunder-Mifflin. V prostředí známém velkému množství pracujících se pak zlobí na bláznivého šéfa, chystají vtípky na otravné kolegy a prožívají strasti každodenního života kancelářských myší.




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
2
Americká verze Kanclu je úplná zbytečnost,která vznikla snad jen z důvodu,že Američané jsou líní sledovat cokoliv co nevznikli v jejich končinách. První série je navíc celá obšlehnutá od původní verze. Steve Carell nedosahuje kvalit Rickyho Gervaise a na výsledku je to dost znát. Navíc mi sám o sobě nesedí styl jakým je Kancl točený.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Nevím, příjde mi to takové humorně trapné.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
ako to fanusik originalu the office som pristupoval k jeho americkemu remakeu s despektom a hned prva cast ma utvrdila v tom ze som mal pravdu a ze americania dokazu sprznit skoro vsetko a z dokonalych veci vyrobia hovno bez farby a zapachu. prva cast je skoro kompletne totozna s britskou avsak na rozdiel do nej je nevtipna! nastastie od druhej casti sa to trocha zlepsuje a cim viac sa us office odklonuje od gb office tak je to zabavnejsie. i ked treba uznat ze dokonalost povodneho kanclu nedosahuje (hlavne steve carell podla mna rickymu gervaisovi nestaci a namiesto toho aby bol debil ktoreho mozete lutovat, je to aroganty magor ktoremu zelate vsetko najhorsie) ale nie je to az take zle. uvidim ako dopadne druha seria.


Dodatečné informace

Původní název:
The Office (více)
  • USA Kancl
  • USA The Office
  • USA Das Büro
  • USA La oficina
  • USA Office
  • USA The Office: US Version
Premiéra v ČR:
24. 3. 2005
Distributor:
Sky
Země původu:
USA
Čeština:
Kancl je dostupný s českými titulky

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch