EvieJJ

Eva Justova

Komentáře 33

Od nejnovějších
  1. Mládeži nepřístupno
    Mládeži nepřístupno (2013)
    5
    I když chvílema je to WTF?! Tak některý sekce pobavily. Ale hodně je to o vkusu a co od toho člověk očekává. Tady to vidím na něco dobrého k filmu a nějakou lihovinu (nejlépe ještě než se začnete koukat) a pak mi to dává smysl. Rozhodně nic pro intelektuály.
  2. La La Land
    La La Land (2016)
    9
    Emička a Ryan, to prostě s sebou nese velká očekávání. Chemie z Crazy, Stupid, Love mi chyběla. Ovšem kombinace příběhu, kamery, hudby a dobře odvedené herecké práce tu rozhodně je. Jen mi tam prostě chybí špetka soli navíc.
  3. Kingsman: Zlatý kruh
    Kingsman: Zlatý kruh (2017)
    5
    Celkově velké zklamání, aneb když v kině vidíte trailer, který vás nadchne, a realita je tomu pak na hony vzdálená. Do filmu narvali co bylo možné ale vyznívá prázdně. Za mě to určitě není něco, co bych si chtěla pustit znova. A to na rozdíl od jiných jsem neviděla jedničku... Jediné co ocením je product placement, ale pro mě to spíš svědčí o tom, že fakt nene!
  4. Ghost in the Shell
    Ghost in the Shell (2017)
    6
    V mnoha místech jsem si vzpomněla na Ostrov, kde také hrála Scarlett. Vizuál super a to ostatní je hodně kulhavý. Herci se sice snaží, ale osobně mi to neladí dohromady. Sečteno a podtrženo škoda peněz za IMAX.
  5. Loupež ve velkém stylu
    Loupež ve velkém stylu (2017)
    7.5
    Když vám přestane chodit penze a trapnej bankovní trotl se vám směje do xichtu, protože hypotéka, kterou vám vnutil, má samozřejmě háček, který je nepravděpodobný, ale poradce není kámoš, takže spíš pěkně kecal a vám je jasný, že takhle přijdete o barák a na schůzi fírmy, ve které jste makali celý život, vám řeknou že se můžete jít pást, protože přesunuli výrobu a penzijní fond zmrazili... mno prostě tihle tři klucí to nemají na důchod jednoduchý. Bankovní loupež se pro ně proto jeví jako jasná volba. Vážné téma zabalené ve spoustě příjemného humoru.
  6. Ztracené město Z
    Ztracené město Z (2016)
    7
    Na film jsem se velmi těšila a realita naplnila má očekávání. Percymu se povede naplnit své tužby ba co víc - má možnost naplno propadnout cestovatelské a objevovatelské vášni! Vizuálně skvělé! James Murray vypadá jako trotl a taky se potvrdí, že jím je.
  7. Fantastický pan Lišák
    Fantastický pan Lišák (2009)
    9.5
    Filmík, který mi byl doporučen a musím říct, že se mi moc líbil. Od skvěle vybraných hlasů postaviček, vyvedení loutek a scenérie až po hudbu. Samozřejmě od začátku Foxovi fandíte, protože to prostě nejde jinak! Doporučuji ke shlédnutí i bez dětí.
  8. Star Trek: Do neznáma
    Star Trek: Do neznáma (2016)
    7
    Když mi přišla do emailu pozvánka na předpremiéru, byla jsem u vytržení! Díky Kinoboxu! Miluju seriál a pak taky totálně film z r. 2009. Nicméně jak moc jsem se těšila, tak moc jsem byla zklamaná. Za mě je trojka jednoznačně nejslabší. Ani oprášení Sabotage nevneslo to nadšení, které prýštilo právě z filmu z r. 2009. Navíc extrémně pomalý rozjezd, kapitán opět na pochybách, opět hrozí rozdělení naší chlapské dvojky. Do čtyřky (určitě bude) nevkládám žádné naděje a ani se netěším, jako na dvojku a troku, ale určitě se na ni půjdu podívat a ráda se nechám překvapit..
  9. Yabu no naka no kuroneko
    Yabu no naka no kuroneko (1968)
    10
    Od začátku do konce ponurý typickým japonským způsobem. Určitě musíte zapřemýšlet jestli byli samurajové dobří, nebo špatní, ale nejspíš jako já dojdete k tomu, že válka v některých probudí skrytého hrdinu a v jiném vytáhne na povrch tu největší špínu a svinstvo.
  10. Hausu
    Hausu (1977)
    9
    Za mě pecka! Od začátku do konce :) Nicméně ne každému se bude líbit. Vzhledem k tomu, že pořád ještě nemám nakoukáno více japonských hororů, takže hodnocení při zemi :) Co kvituji nejvíce - atmosféra, neopakovatelná, prostě paráda. Jinak mi to přijde spíš jako pohádka, v některých ohledech.
  11. Stranger Things
    Stranger Things (2016)
    10
    Spousta dobrého, protože známého. Skvělá Winona, super hudba. Pakliže budu hodnotit co tím autor zamýšlel - tedy hold 80kám, tak za 100. Jinak už by to byla jiná debata. Určitě ale stojí za shlédnutí!
  12. Marťan
    Marťan (2015)
    7
    Další ze série velkých sci-fi. Záchrana Matta Damona stojí US neskutečné peníze! Aneb něco na něm asi musí být. Spousta spousta věcí byla opravdu přitažená za vlasy - igelit přilepený páskou drží vlastně úplně nejvíc atd. Každopádně stojí za to vidět.
  13. We Are Your Friends
    We Are Your Friends (2015)
    6.5
    Tohle není film pro intelektuály. A upřímně, kterej debil by to po traileru čekal? Pěkný mladý lidi a realita emerického kapitalismu se všemi stinnými stránkami, která však nekončí depresí. Nenadchne, ale neurazí.
  14. Piano
    Piano (1993)
    10
    Kniha mě vtáhla do děje a nemohla jsem se odtrhnout. Holly je výtečná herečka, dala jsem tedy šanci i filmovému zpracování. Jane Campion nemohla zvolit lepší herce, hudbu. Ve všech bodech uspokojí i náročného diváka.
  15. Newyorská romance
    Newyorská romance (2013)
    9.5
    Haters gonna hate... Kromě dobře zahraných postav fakt žeru jak cokoliv na Keiru a její vyzáblou postavu natáhli vypadalo jako milion dolarů v kufříku. Film se mi líbil hodně a klidně se na něj podívám i znova. Křivý zuby sice holka má a špulí pusu, ale možná o to se mi líbí víc.
  16. Americké psycho
    Americké psycho (2000)
    10
    J'adore!!! Bale hraje sexy magora, kterýho prostě milujete nebo nesnášíte. Satira dnešní doby, kterou buď pochopíte a budete milovat a nebo taky ne.
  17. Vzorec pro vraždu
    Vzorec pro vraždu (2002)
    8
    Nabité herecké obsazení s bezkonkurenční holkou od vedle Sandrou Bullock, které pomáhá scénáři tak moc, že ho tahá z bahna k pěkným 80%.
  18. Vykolejená
    Vykolejená (2015)
    5
    Skvělej proslov na začátku sliboval velký věci a hodně srandy, která se bohužel nekonala. Náladu mi zvedal jen Bill Hader. Amy mě neupoutala a rozmyslím si, jestli koukat na cokoliv dalšího, kde bude figurovat.
  19. Krycí jméno U.N.C.L.E.
    Krycí jméno U.N.C.L.E. (2015)
    6
    Pěkný chlapi a pěkný ženský. Hraní kterýmu věříte, ale bohužel se nevyhne některým zbytečným klišé. Snaha dobrá, ale ta jiskra, kterou Guy měl, je krapet v čudu. Nicméně na rande s popcornem a colou v kině značka ideál.
  20. Carrie
    Carrie (1976)
    9
    Mladej Travolta, William Katt s peckovní řepou, ještě než nasedl do vlaku Perry Mason, krásný ženský. Prostě hodně dobrý. Výhrady by samozřejmě byly, ale takhle je co překonávat.
  21. Carrie
    Carrie (2013)
    2
    Naschvál jsem chtěla srovnat obě verze. Hraní, které se do tohoto filmu nehodilo, vyumělkované ksichty, nuda nuda šeď šeď. Nepotěšilo a to jakože vůbec. Škoda času a škoda investovaných peněz.
  22. Strážci Galaxie
    Strážci Galaxie (2014)
    8.5
    Jo. Perfektní záležitost s naprosto luxusním soundrackem. Rozhodně doporučuji! Chybičky se sice čas od času vloudí, ale super casting film tahá do jinýho levelu.
  23. Popelka
    Popelka (2015)
    5
    Česká případně americká klasická Disneyovka, nebo i verze a-lá Popelka s Drew Barrymore úplně jinej kalibr... Neurazí, nezaujme.
  24. Interstellar
    Interstellar (2014)
    10
    Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde... Spousta kravin a nesrovnalostí, ale pro mě to byla super zábava a bohužel až v tomto filmu oceňuji kvality M. McConaugheyho. Rozhodně se na tenhle film podívám znova, ale v tomto případě se hodí říct, že atmosféra kina je halt atmosféra kina. Vy všichni s vysokou měrou empatie - dostatek kapesníků s sebou!!!
  25. Ovečka Shaun ve filmu
    Ovečka Shaun ve filmu (2015)
    10
    Jak tak čtu poslední příspěvek, tak si říkám wtf? Film je super, baví mě, ukápne i slzička, ale je to prostě neskutečná ovčí zábava s happy-endem... Co víc si přát?
  26. Star Trek
    Star Trek (2009)
    10
    Tenhle film miluju. Neskutečná atmosféra, která sálá mě nepřestane bavit. Prostě tenhle film má v mém srdci a oku speciální místo! Jinak jednoznačně v angličtině a nejlépe bez rušivých titulků :)