Millerovi na tripu

77%
Millerovi na tripu
David Burke (Sudeikis) je drobný obchodník s nádobím, jehož zákazníci jsou kuchaři v restauracích i matky v domácnostech. Teoreticky by ho tak nemělo potkat nic špatného. Opravdu ne? Přestože je David opatrný a z evidentních důvodů se nechce pouštět do podnikání ve velkém, nakonec se stane obětí hesla, že každý dobrý skutek je po zásluze potrestán. David se totiž pokusí pomoct několika místním teenagerům a skončí zmlácený třemi místními punkery. Ti mu také ukradnou všechny peníze, a tak David najednou dluží velké peníze svému dodavateli Bradovi (Ed Helms). Aby zachránil situaci a vyrovnal účty, musí se David stát pašerákem drog a dopravit Bradovi nejnovější zásilku z Mexika. O pomoc David požádá své sousedy, cynickou striptérku Rose (Aniston), potenciálního zákazníka Kennyho (Will Poulter) a potetovanou teenagerku s piercingem Casey (Emma Roberts). David vymyslí plán, jehož součástí je falešná manželka, dvě předstírané děti a velký naleštěný karavan. A rodina „Millerů“ se vydá na jih na víkend oslavit Den nezávislosti, což snad ani nemůže skončit jinak než malérem. (oficiální text distributora)



Recenze: Millerovi na tripu

Kinobox.cz
75%

Millerovi na tripu nejsou v žádném případě podobně geniální, jako byla třeba první Pařba ve Vegas. Ta se v prvé řadě šikovně vyhýbala zbytečnému sentimentu a za druhé neměla originální jen základ, ale celou dobu překvapovala. Millerovi umí přijít s fórem, který nečekáte, samotný vývoj děje je ale trestuhodně rutinní.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Tak já nevím jak je to možné,ale Aniston je s přibývajícím věkem krásnější a krásnější. Sudeikise mám navíc jako herce dost rád,takže jsem touto zvláštní rodinkou nechal rád pobavit. Velké plus je,že Millerovi fungují skvěle jako komedie a stejně tak dokáži nabídnout napětí a nečekané zvraty. Vše je samozřejmě mířeně přestřelené,ale jako celek to funguje a to je hlavní.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Podařená americká komedie, to totiž není pravidlem. Humorných až do extrému zacházejících scén je v tomto filmu požehnaně. Jennifer Aniston je vždy roztomilá a komediím dodá i trošku toho ženského půvabu. Za mě je tato komedie absolutně v pořádku. 70%.
  • spousta humoru, někdy až přes čáru amerických komedií.
  • klasický scénář = něco se pašuje, jdou po nich mafiáni, vše dobře dopadne.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
9
Falešná rodina na cestě do Mexika a zpět s balíkem marihuany. Velice zábavná etuda, která ještě více vynikne v prodloužené verzi. Neznámí lidé se sejdou, aby pod záminkou fungující rodiny propašovali marihuanu z Mexika. Co osoba, to specifický charakter a tak už cesta tam stojí za to. Ale cesta zpět se už změní v něco, co snad nikdo nečekal ani v tom nejhorším snu. A divák se baví. Pravda, komedie trochu formální, ale ve svém smyslu velice dobře propracovaná. Film vznikl v době, kdy ještě filmovou branží táhl tzv. prcičovský styl, a tak i zde dojde v rámci humoru i k sexuálním narážkám. A právě z tohoto důvodu se tohle rozhodně nedá považovat za rodinný film. Jennifer Aniston opět ukázala co jí jde nejlépe, ale ani ostatní samozřejmě nezůstali pozadu. Vše funguje jak má a tak si tu diváci se smyslem pro humor určitě přijdou na své a na chvíli zapomenou na všechny životní chmury.

Dodatečné informace

Původní název:
We're the Millers (více)
  • USA Millerovi na tripu
  • USA We're the Millers
Premiéra v ČR:
29. 8. 2013
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
37 mil. USD
Tržby:
269,99 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Millerovi na tripu je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch