We Are Your Friends

63%
We Are Your Friends

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)




Recenze: We Are Your Friends

Kinobox.cz
40%

Film není nějak výrazně, agresivně nesnesitelný, jen je málo zajímavý a nepotěší ani v tom, v čem by měl bez problémů potěšit, tedy v hudbě. Jak jsem psal výše, nemám problém s tímto typem hudby, ale konkrétní skladby, vybrané pro tento film, mi nepřišly nic extra.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Zac Efron na mne dřív působil jako odpuzovač. Všechny jeho filmy jsem s radostí bojkotoval,ale od té doby co dospěl a setřepal ze sebe nálepku Muzikál ze střední jsem mu dal šanci a dobře jsem udělal. Stal se z něj obrovský sympaťák co má i obrovské charisma. Tento film je trošku nenápadný,ale o to více kvalitní. Přesto,že je o muzice,kterou výsostně nesnáším,tak jsem si ho dokázal užít a pobavit se u něj. PS: Potěšila i Emily Ratajkowski.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Ikdyž pominu tu hudbu, která je úplně mimo můj vkus, tak zůstane jen ohraný příběh o klukovi, který si chce zhmotnit svůj sen. Hodně toho zachraňuje bohémský Bentley a neskutečně rajcovní Ratajkowski.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
8
Film asi není pro každého, obzvlášť ne pro lidi, kteří nemají ponětí nic o elektronické hudbě. Naopak milovníky elektro-house atd. music to určitě potěší a film si užijí až do konce. Viděno v kině, krásné 4*. Are we ever going to be better than this?


Dodatečné informace

Původní název:
We Are Your Friends (více)
  • USA We Are Your Friends
Premiéra v ČR:
3. 9. 2015
Distributor:
Freeman Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
6 mil. USD
Tržby:
11,12 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění