Michal Kern

6.0
Michal Kern
Narodil se ve Valticích, ale dětství prožil v Podivíně. Vystudoval DAMU, působil v Činoherním studiu v Ústí nad Labem. Vystupoval v představeních těchto divadel: Národní divadlo, Divadlo na Fidlovačce, Divadlo v Celetné, Divadlo Komedie, Teatr Novogo Fronta, Divadlo Letí nebo Divadlo na Vinohradech. Objevil se v americkém filmu Aféra s náhrdelníkem v hlavní roli s Hilary Swank. Na televizní obrazovce se objevil v seriálech Letiště, Ordinace v růžové zahradě, Pojišťovna štěstí nebo Ulice. (http://www.prahomalasko.cz)



Michal Kern: Filmy a pořady 50




Dodatečné informace

Narození:
25. 7. 1979
Valtice, Československo

Další články

  1. Poslal desítky lidí na smrt. Kdo byl tajemný mág Arvéd, odhaluje nový český film
    25. 8. 2022
    Poslal desítky lidí na smrt. Kdo byl tajemný mág Arvéd, odhaluje nový český film

    Arvéd, který má tento týden svou premiéru v kinech, patří mezi nejvyhlíženější české artové filmy sezóny. Částečně proto, že je už docela dlouho hotový a čekal na zvolnění postpandemického frmolu v kinech. Vynikající trailer zvědavost ještě navýšil. Nepřijmutí karlovarským festivalem by se snad mohlo jevit jako špatné znamení, na druhou stranu minulý rok Vary odmítly zařadit Okupaci, která pak posbírala hned několik filmových cen – vkusu festivalu co do výběru lokálního artu tedy není radno důvěřovat. Šance se chopila Letní filmová škola, kterou Arvéd slavnostně zakončil. A vzbudil přesně tak rozporuplné reakce, jak se dá u ambivalentního a nápaditého filmu čekat.

  2. Hrál vysokou hru s nacisty i komunisty. Filmovka uvede ve světové premiéře snímek o zapomenutém vyznavači černé magie
    24. 7. 2022
    Hrál vysokou hru s nacisty i komunisty. Filmovka uvede ve světové premiéře snímek o zapomenutém vyznavači černé magie
  3. Velký přehled českých filmových novinek: Dostane vás drsný rapper Adam Mišík, nespoutaná Hana Vagnerová nebo Vojtěch Dyk v roli geniálního skladatele?
    19. 6. 2022
    Velký přehled českých filmových novinek: Dostane vás drsný rapper Adam Mišík, nespoutaná Hana Vagnerová nebo Vojtěch Dyk v roli geniálního skladatele?
  4. Arvéd vypadá podle první upoutávky jako podívaná, na jakou jsme dlouho čekali. Zachrání český film okultní kolaborant?
    13. 6. 2022
    Arvéd vypadá podle první upoutávky jako podívaná, na jakou jsme dlouho čekali. Zachrání český film okultní kolaborant?
  5. Poradí si "diktátor" správného vkusu s českými ponožkami v sandálech?
    22. 8. 2018
    Poradí si "diktátor" správného vkusu s českými ponožkami v sandálech?