Ulice

29%
Ulice
Plakát traileru
Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
2.5
Tohle je s jistotou ta nejhorší ulice v celé republice. Vždyť se v ní už stalo vše co se stát mohlo únos,vražda,střelba,nemoci,podvody a jeden rozvod-rozchod za druhým atd. Takhle bych mohl pokračovat dál a dál. Jsem tam nějaký díl zahlédnu v televizi a pokračuji raději v cestě dál. Tohle prostě není šálek mého čaje.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
6
Partnerka si našla naštěstí jen jeden jediný seriál, na který se dívá a to je Ulice. Jiný prakticky neznám. Občas u toho večeřím, nebo zahlednu kousek, když jsem na počíači, nebo dělám něco jiného. Scény tam jsou natolik "umělohmotné", že přechází zrak :) Každopádně to musí mít sledovanost, když to běží 12 let. Nenásilný seriál o životě lidí. Vyumělkovaný na max.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Čistě průměrný seriál k zabití nudy?!


Dodatečné informace

Původní název:
Ulice (více)
  • Česká republika Ulice
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch