Modrý kód

28%
Modrý kód

Na urgentu nemocnice Rubava probíhá pod vedení vrchní sestry Mery cvičení traumaplánu. Do přesně naplánované akce, na které chce starostka Darina Růžičková získat politické body, přichází informace o výbuchu v dole. Traumaplán musí být zastaven, v důsledku výbuchu se totiž zřítil obytný dům plný lidí. Mezi záchranáři se v troskách domu se objeví doktor David Hofbauer a vytáhne z trosek umírajícího muže. David Hofbauer nastupuje na urgent Nemocnice Rubava a rovnou si veze pacienta, kterému musí zachránit život i nohu. Oddělení, které bylo připraveno na cvičení, musí obstát při skutečné hromadné nehodě. Někomu život zachrání, ale musí se připravit i na smrt těch nejbližší. (TV Prima)





Psisko59
Psisko59
32 849 bodů
2
Typický seriál pro zaměstnané i nezaměstnané manželky, které si do této křečovité fikce promítají vlastní realitu, aby mohly žít svůj vysněný život. Ostatně, doktoři byli a jsou vždycky žádané zboží ... Pro ostatní ztráta času.
Pete69
Pete69
31 382 bodů
0.5
Co to proboha je???
RedRose
5 159 bodů
6
Český nemocniční seriál... To je téma, které naráží na srovnávání nesrovnatelného... Nemocnice na kraji města, nebo Sanitka, nastavily laťku ve své době, která se dost dobře nedá napodobit a přiblížit to americkým legendárním vzorům, jako je Pohotovost, Nemocnice Chicago Hope, nebo současný Chicago Med, jednoduše v našich podmínkách prostě nejde ani finančně, ani obsahově... Ve výsledku to vypadá, jako pokus TV Prima o sesazení z trůnu mnohaletou Ordinaci v růžové zahradě, na konkurenční TV Nova... Ordinaci jsem viděl kdysi v počátcích, ještě bez číslovky 2 a od té doby už nikdy... Tohle, je tady celkem logicky strháno místním davem, který zkritizuje všechno co je české a původem u TV Prima nebo Nova. Sám se na tyto seriály z podobných důvodů nedívám, ale tohoto jsem shodou okolností viděl několik úvodních dílů a překvapivě to není tak špatné, jak to tady vypadá. Výběr českých herců je vcelku povedený, časem se klasicky střídají a podané výkony jsou na TV tvorbu jednoduše průměr, který sice nijak zvlášť nenadchne, ale ani nijak neurazí. Ve výsledku je to dívatelné a pouštím si to jako kulisu při jiných činnostech. Po 100 epizodách hodnotím 51%

Dodatečné informace

Původní název:
Modrý kód (více)
  • Česká republika Modrý kód
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Předplatná

Powered byJustWatch