Modrý kód

30%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
2
Typický seriál pro zaměstnané i nezaměstnané manželky, které si do této křečovité fikce promítají vlastní realitu, aby mohly žít svůj vysněný život. Ostatně, doktoři byli a jsou vždycky žádané zboží ... Pro ostatní ztráta času.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
0.5
Co to proboha je???
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Jeden z mých nejoblíbenějších českých seriálů. Líbí se mi, jak se doktoři snaží na sále dělat zázraky. Například David Hofbauer s Romanem Vilkinem. Nebo také se mi líbí jak David ze sebe dělá chodící robota, ale přitom i umí projevovat své city. Myslím že k tomu mu hodně pomohla Mery, která se díky němu také změnila.
fido68
fido68
1 453 bodů
5.5
Na tento seriál koukám jen díky svojí manželce. Vypadá to na počátek jednoho z nekonečných seriálů. Největší hereckou oporou tohoto seriálu je známý herec Roman Skamene. Doufejme, že bude obsazován co nejčastěji. Seriál začal svižně, ale jak to už bývá u většiny českých seriálů, děj se vytratil do ztracena.
Svany
Svany
945 bodů
0.5
5% za Igora Chmelu
Vendula86
Vendula86
652 bodů
10
tento seriál ráda sleduji líbí se mi jak se v rubavě snaží zachraňovat životy a dělají zázraky i když normálně ve skutečnosti by už dávno byli ty lidi mrtvý a hlavně se mi na tom líbí jak nadřízený nepozná že zaměstnanec chodí na sál stále pod vlivem alkoholu
bmagic
bmagic
567 bodů
8
Konečně seriál blížící se realitě lékařského života. Taková "Pohotovost" počesku. Odborníci se sice v mnoha případech usmívají. Slabší výkony deklamujících neherců sice srážejí dojem, ale na celkovém dojmu a hlavně užitečnosti seriálu to až tak moc neubírá.