Daria

38%
Daria
Mladý psychiatr Marek (Jaromír Nosek) a farmaceutka Daria (Klára Miklasová) se seznamují přes sociální sítě, ale hned po první osobní schůzce přitažlivá femme fatale Daria zmizí. Marek ji objeví až po několika dnech v psychiatrické léčebně, kde pracuje jeho matka (Jana Šulcová). V rámci své praxe se ujme jejího případu a snaží se rozklíčovat, co se stalo. Nejprve to vypadá, že je Daria opravdu blázen, brzy však zjistí, že si s ním možná jen trochu zahrává. Nebo je to jinak? Dariu s Markem někdo sleduje a nový soused Taz (Paul Louis Harrell) jim pomůže „ztratit se“ na vzdálenou biofarmu, kde žijí lidé, kteří nechtějí či nemohou být součástí dnešní společnosti. Žije tam i profesor (Jiří Schmitzer), který tvrdí, že se jedná o hru mocných a že se Daria, úspěšná ve farmaceutickém výzkumu, znelíbila některým lidem… (Bontonfilm)



Recenze: Daria

Kinobox.cz
0%

Marek a Daria se na farmě rozhodnou mít sex. Opět uvidíme estetické bradavky. Uprostřed sexu někdo řekne "Chcete mluvit s Profesorem?" a ukáže se, že v rohu místnosti stojí slepá Tereza. "Jak jseš tady dlouho? - Celou dobu. Promiňte, nedívám se."


Exorcius
Exorcius
7 bodů
8
Pro mně velmi příjemné překvapení v jinak totální české filmové žumpě posledních let. Jednoduší diváci film nepochopí a proto mu dávají nízké hodnocení. Každopádně doporučuji snímek lidem, kteří se chtějí trochu zamyslet nad úzkou hranicí mezi šílenstvím a "normálností". Filmu se dají vytknout místy nedoladěné dialogy, ale i tak je to jak jsem již psal, rozhodně v ČR nadprůměrný snímek.

Dodatečné informace

Původní název:
Daria (více)
  • Česká republika Daria
Premiéra v ČR:
30. 1. 2020
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch