Disney+ připravuje nový seriál ze světa Krásky a zvířete

Disney+ připravuje nový seriál ze světa Krásky a zvířete
Kráska a zvíře | Walt Disney Studios
A není se čemu divit ,neboť lidé na to slyší, vždyť se podívejte na úspěšnost seriálů za poslední roky. Máme tu Hru o trůny, Narcos, Cizinku, Zaklínače, Temný případ, Čas čarodějnic, Fargo, Černobyl, Westworld, Mandalorian, Příběh služebnice, Černé zrcadlo, Stranger Things... a mohli bychom pokračovat ještě hodně, hodně dlouho. Jedinou nevýhodou těchto seriálů je to, že jsou příšernými žrouty času, nestíháte nic. Ale je to naše volba.
Nejnovější služba na tomto poli Disney+ to má slušně rozjeté a za velmi krátkou dobu jí bude asi téměř nemožné konkurovat. Je to logické, má peníze a takovou základnu filmových studií a přístupu k materiálu, že by to mělo být nezákonné. Může si vybírat, a přesně to dělá.
Poslední volba padla na klasiku jménem Kráska a zvíře. Animovaná legenda z roku 1991 se dočkala v roce 2017 hrané podoby, která si v kinech vedla velmi dobře. Disneymu to v tomto ohledu jde, tedy Lví král je hodně diskutabilní ohledně toho nakolik je to hraná nebo animovaná verze, ale i Popelka a Aladin sbírají vavříny, minimálně ty finanční. Myší dům nemá důvod se neradovat.
Luke Evans
Kráska a zvíře
Proto se Disney rozhodlo, že zkusí na úspěch Krásky a zvířete navázat pomocí muzikálového seriálu pro Disney+. Půjde o jakýsi úvod k filmu, v němž se v hlavních rolích představí hrdinové Gaston (Luke Evans) a jeho přítel LeFou (Josh Gad). Bude se zpívat, bude se tančit a to všechno v rámci šesti dílů, k nimž napsali scénář Eddy Kitsis, Josh Gad a Adam Horowitz. Hudbu složí Alan Menken.
Josh Gad, Luke Evans
Kráska a zvíře
Vše je zatím ve fázi příprav, takže kromě Lukea Evase a Joshe Gada se nikdo další projektu neupsal, ale je jasné, že se tvůrci budou snažit o to, aby se v epizodních rolích objevily i další postavy z filmu (nejlépe s původním hereckým obsazením).
Jedná se tedy o druhé seriálové rozšíření známé pohádky. Prvním je seriál s princem Andersem z Aladina a nyní Gastonovy a LeFouovy příběhy. Tak se nechme překvapit.