Profilový obrázek

Pavliss

Pavel Šafařík

Komentáře 146

Od nejnovějších
  1. Outer Banks
    Outer Banks (2020)
    6
    V úvodních 2 - 3 dílech jsem si myslel, že sleduji dobrodružný seriál pro -náctileté a zvažoval jsem i tu možnost, že když to není můj šálek kávy, tak to sledování ukončím.
  2. Tomb Raider
    Tomb Raider (2018)
    7
    Před pár dny jsem hrál hru Tomb Raider z roku 2013. A když jsem zjistil že je i film tak jsem si to musel hned pustit. A je to dobrý a mrzí mě že jsem na tom nebyl v kině
  3. Želvy Ninja
    Želvy Ninja (2014)
    7
    Želvy ninja........... a je to boží. Akční scéna s Tříškou prostě úžasná. Želvy jsou tu taky bezva. Megan Fox no nvm já tu April v tom moc nevidím ale neva. Hudba je tu fakt skvělá.
  4. Transformers 3: Odvrácená strana Měsíce
    Transformers 3: Odvrácená strana Měsíce (2011)
    7
    Transformers 3 je boží. Transformers 2 a 3 mě prostě sedlo víc než Transformers 1 nevím čím to je. Transformers 3 je víc akční. Hudba od Linkin Park nesmí chybět. Jo ve třetím díle není Megan Fox což mě štve a místo ní je tu nějaká Rosie Huntington-Whiteley která mi vůbec nesedla.
  5. Thor
    Thor (2011)
    7
    Jinak film se mi moc líbil, bál jsem se toho celkem, že to bude takové divné, ale byl jsem příjemně překvapen.
  6. Surfařka
    Surfařka (2011)
    8
    Tenhle film je prostě boží. A to jsem se na to kouknul jenom kvůli AnnaSophia Robb což dává smysl když je tu hlavní postavou. Příběh je skvělý jo je to podle skutečný události. Herecký výkony jsou dobré.
  7. Rio
    Rio (2011)
    5
    Rio jsem měl strašně rád v dětsví. Viděl jsem to před pár dny znova a je to prostě nic moc film. Jo hudba skvělá. Příběh je za mě nic moc. A dvojku jsem teda ani neviděl a asi ani nechci
  8. Méďa
    Méďa (2012)
    8
    Tenhle film absolutně miluju. Skvělá komedie skvělé postavy prostě všechno. Mark Wahlberg bezva. Mila Kunis taky bezva. Moje oblíbená scéná když je tady fight mezi Johnem a Tedem
  9. Madagaskar 3
    Madagaskar 3 (2012)
    7
    3 třetí díl je za mě nejlepší díl. Skvělý film pro celou rodinu. Tenhle film je barevný zábavný ale to je jasný je to prostě Madagaskar. Za mě prostě top
  10. Karate Kid
    Karate Kid (2010)
    7
    Nechci říct že Karate Kid je špatný. Jaden Smith Působí ve filmu příjemně. Jackie Chan dokázal, že i ve vážných scénách umí hrát.
  11. Hunger Games
    Hunger Games (2012)
    6
    Jennifer Lawrence ztvárnila Katniss výborně stejně jako Josh Hutcherson. Film je dobře natočený stejně je na tom je i dobře režie.
  12. Hotel Transylvánie
    Hotel Transylvánie (2012)
    8
    První díl Hotel Transylvánie. A je to boží. Jo příběh je jednoduchý a je to taková ta klasika která funguje dobře. Postavy si určitě snadno oblíbíte.
  13. 127 hodin
    127 hodin (2010)
    7
    Skvělý James Franco a smutný a hrozný příběh Arona Ralstona mě donutili snímek nepotápět, proto dávám 7/10.
  14. Zombieland
    Zombieland (2009)
    8
    Tenhle film o zombiích je skvělý. Woody je v tomhle filmu skvělý tak jako ostatní v tomhle filmu. A když se tam objevil Bill Murray tak najednou bum scéna krotitele duchů prostě bomba
  15. Simpsonovi ve filmu
    Simpsonovi ve filmu (2007)
    6
    Film není špatný ale není jeden z mých oblibených. Jo Homer a jeho rodina je skvělá. Flanders mě v tomhle filmu překvapil. Scéná s vepřem byla skvělá scéna.
  16. Saw 5
    Saw 5 (2008)
    6
    Podle mě je tenhle díl jeden z těch lepších. Hry v tomhle dílu jsou super. Nápad že tam musí spolupracovat třeba ve druhý hře kdy mohli všichni do jedné díry. A herec Greg Bryk byl v tomhle filmu perfektní aspoň pro mě teda
  17. Lovci draků
    Lovci draků (2008)
    5
    Tenhle film jsem měl mega rád v dětsví. Před pár dny jsem se na to kouknoul znova a už to nebylo tak dobrý což dává smysl. Barvy v tomhle filmu jsou skvělý.
  18. Hulk Vs.
    Hulk Vs. (2009)
    5
    Kdybych si měl vybrat mezi Thorem a Wolverínem. Tak mě víc bavil díl s Wolverinem. A jsem rád že se tam objevil hláskující Deadpool.