Sousedi

59%
Sousedi
Plakát traileru

Ethan Renner celý život pracoval jako agent tajné služby. Byl jeden z nejlepších. Nyní se rozhodl skončit a věnovat se tomu, co kvůli práci musel odsouvat na vedlejší kolej - své rodině. Vždy se totiž dokázal efektivněji postarat o nebezpečné zločince než o svou dceru. Jeho manželka Christine odjíždí pracovně do Londýna a Ethan má poprvé sám na starost svou dospívající dceru Zoey. Netuší, že bývalý zaměstnavatel s ním má jiné plány... Tajná služba se na něj obrací s poslední zakázkou. A protože v sázce je nejen osud světa, ale i Ethanův život, tenhle úkol Ethan nemůže odmítnout. Má tři dny na to, aby zneškodnil světově nejhledanější teroristickou organizaci a zároveň se osvědčil jako dokonalý a starostlivý otec.

 




Brenan88
Brenan88
47 160 bodů
6
Komedie je to dobrá,ale já nejspíš čekal něco mnohem víc a to se mi nakonec nedostalo. Některé vtípky jako airbagy,kondom,bitka Efron - Seth byly přímo geniální,ale začátek mi přišel takový pomalejší a chvílemi jsem se i nudil. Jsou to pro mě teď takové slabší 4*,ale možná po dalším zhlédnutí změním hodnocení o stupeň výš. Seth a Rose jsou jako mladí rodiče skvělí a nevěřil bych že to řeknu,ale Efron byl v tomto filmu kurevskej frajer.
Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
4
Vypadalo to, že by mohla po dlouhé době vzniknout povedená, svým způsobem docela chytrá a hlavně zábavná komedie, která se nebojí přitvrdit. Bohužel skutek utek a film tak překvapí jen slušným Efronem, který je sice pořád barbínou, ale už umí i hrát. Na druhou stranou otráví Rogenem, který od začátku své kariéry, ani trochu nezměnil nic ze svých kreací a režisér nedokáže přijít s ničím, co by se dalo nazvat vtipem, nebo zábavou. To co pak divákovi zbude je jedna velká, nezábavná a trapná křeč.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 530 bodů
6
No moc jsem se nesmál. Ale ani jsem neměl ten strašně trapný pocit jako při sledování Jedna za všechny. Takže nic proti ničemu. Teď může nastat fáze zapomínání...

Dodatečné informace

Původní název:
Neighbors (více)
  • USA Sousedi
  • USA Neighbors
  • USA Bad Neighbors
  • USA Cattivi vicini
  • USA Malditos vecinos
  • USA Nos Pires Voisins
  • USA Susedia na odstrel
  • USA Townies
Premiéra v ČR:
29. 5. 2014
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Rozpočet:
18 mil. USD
Tržby:
270,7 mil. USD (celosvětově)
Knižní předloha:
Čeština:
Sousedi je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Sousedi


Podobné


Powered byJustWatch