Jason Momoa si v nové hororové komedii vychutná roli Drákuly

Jason Momoa si v nové hororové komedii vychutná roli Drákuly
Rychle a zběsile 10 | Universal Pictures
To Momoa názorně předvedl v Rychle a zběsile 10. Na poměry série spíše průměrnější díl (i když výrazně lepší než devítka) měl jedno nečekané eso v rukávu, kterým byl právě Momoa. Svého vychytralého Danteho herecky pojal jako kombinaci Jokera a Jacka Sparrowa a s přehledem si všechny scény, v nichž vystupoval, ukradl pro sebe. A nyní má ještě divočejší herecký plán.
Jason Momoa
Jason Momoa

Herec

Podle serveru Giant Freakin Robot se upsal nové hororové komedii režiséra Nicholase Stollera (Kopačky, Sousedi), v níž si zahraje pána temnot Drákulu. To je, minimálně v rámci jeho dosavadní filmografie, dost nečekaná volba. Jsme zvyklí vídat ho spíše v rolích akčních hrdinů a barbarských válečníků s holou hrudí. Sám Momoa by však tenhle trend rád v budoucnu změnil.
Snivokraj
Snivokraj | Netflix
Když byl loni v pořadu Jimmy Kimmel Live promovat dobrodružnou fantasy komedii Snivokraj z produkce Netflixu, řekl, že jde o jeho první komediální roli a že rozhodně nechce, aby byla poslední.
Drákula by přesto mohl být velké sousto, dvakrát tolik, když se na něm komediálně poměrně nedávno vyřádil Nicolas Cage ve filmu Renfield. Na druhou stranu Momoa o něco lépe fyzicky vystihuje to, že by postava Drákuly měla mimo jiné být i neodolatelně svůdná. To je něco, co má charismatický herec vyloženě v krvi. A pokud přidá správné množství zběsilé energie, mohl by být výsledek hodně zajímavý. Nic dalšího o zatím nepojmenovaném snímku nevíme.
Ovšem máme v databázi filmů zdarma snímek Cesta do Palomy z roku 2014, kde Momoa nejenže ztvárnil hlavní roli, ale hlavně ho i sám režíroval (zatím jde o jeho jediný zářez za kamerou). Tak se na něj určitě podívejte.