Vin Diesel prý svaluje negativní recenze Rychle a zběsile na přehrávání svého kolegy

Vin Diesel prý svaluje negativní recenze Rychle a zběsile na přehrávání svého kolegy
Rychle a zběsile 10 | CinemArt
Rychle a zběsile zatím celosvětově vydělalo přes 600 milionů dolarů. To by bylo uspokojivé pro devět blockbusterů z deseti. Nafouklý, možná až 350 milionů dolarů velký rozpočet však značí, že v tomto případě se při započtení reklamy a šarže pro kinaře zatím dostáváme pod hranici jasného úspěchu.
To je pro Diesela, v tuto chvíli hnací motor série, nejspíš ještě problematičtější než adekvátně vyhlížející hodnocení 55 % na agregátoru Rotten Tomatoes. Diesel už naznačoval, že po závěrečné trilogii by se neštítil spin-offů, což bude nicméně možné jen tehdy, pokud desítka skončí v jasném plusu.
Rychle a zběsile 10: trailer, české titulky | Universal
Situace tedy není nejlepší, ale v žádném případě ani žalostná. Fast X skončí přinejhorším na nule, což znamená, že každý dostane zaplaceno a studio nebude muset rozbít prasátko s úsporami. Je proto trochu překvapivé, že Diesel se údajně nachází v defenzivním módu a hledá vysvětlení, proč nejnovější car-fu mela nedopadla lépe. Jeho odpověď? Za vše může Jason Momoa!
Abychom si nic nenalhávali, tato zpráva pochází z Radar Online, což je platforma sbírající drby z anonymních zdrojů. Není zcela nespolehlivá, ale pořád se pohybujeme v rovině neověřitelné informace. Na druhou stranu se bavíme o Rychle a zběsile, ne o fyzikálním výzkumu, takže si můžeme dovolit trochu popustit uzdu ostražitosti.
Rychle a zběsile 10
Rychle a zběsile 10
64%
Anonymní zdroj z Dieselova okolí Radaru prozradil, že Vin byl extrémně nespokojený, když se nejchválenějším hercem nestal on, ale Momoa. Ten ztvárnil excentrického záporáka a dokonce i negativní recenze ho často zmiňují jako plus. Představitele studií se tedy Diesel pokouší přesvědčit, že za nemastné neslané přijetí může Momoovo údajné přehrávání, takže by měl mít v dalších dílech méně prostoru.
Rychle a zběsile 10
Rychle a zběsile 10 | Universal
Téhle zprávě se velmi snadno věří, protože Diesel si vybudoval pověst člověka s nesnesitelným egem, který neakceptuje, aby měl někdo stejně, nedejbože víc pozornosti než on. To ostatně vyvolalo rozkoly s The Rockem, který má podobnou pověst. Po Rockově (prozatímním) odchodu se tedy údajně Dieselova paranoia přesunula na nováčka Momoau. Už jen proto, že si vysmlouval krásný honorář 5 milionů dolarů, což je na první účast v sérii ve vedlejší roli velmi slušné. A pro Diesela jde o další argument, proč Aquamanovi přistřihnout ploutve.
Vždy existuje možnost, že tyhle informace vypouští ven studio nebo samotný Diesel, protože jeho pověst nesnesitelné filmové star je svým způsobem zábavná a budí pozornost. Nebo teď kdesi v Hollywoodu leží na hromadě peněz stokilové plešaté děcko a vzteky je cupuje, protože diváci a divačky mají raději někoho jiného.