Lukashyvl

Lukáš

Komentáře 23

Od nejnovějších
  1. Rozčarování
    Rozčarování (2018)
    8
    První epizody byly skvělé nabyté kreativitou, ale pak to šlo z kopce. Hlavní dějová linka není nic moc.
    • Hlavní dějová linka
  2. Zoo
    Zoo (2022)
    3
    ODPAD! Seriál se jmenuje Zoo a ono to vlastně o zoo je, ale jen z části a moc se tam neřeší a pokud se poprvé podíváte na tento seriál, tak první co si řeknete je: Nikde se nepsalo že to je parodie, a pak se sami sebe zeptáte: Je to v zoo, tak kde jsou zvířata?! Tohle veledílo se točí v Zoo Dvůr Králové (pokud jste zde nebyli, tak byste to měli určitě napravit), kde je zvířat opravdu velmi mnoho, ale v seriálu se vlastně vůbec nevyskytují. Záběr na zvířata je tu tak dohromady maximálně 15 vteřin z cca 80 minutového dílu. Herecké výkony nejsou nic, co by alespoň trochu zlepšily hodnocení, jedině Veronika Freimanová tu možná za něco stojí. Příběh je taky velmi špatný a je hrozně otravné otevírání desítek nových dějových linek bez ukončení těch, které už tam jsou, a ještě k tomu většina z nich ani nedávají smysl. Ten, kdo se zamyslí nad některou z dějových linek, se odsoudil bleskovému odumírání mozkových buněk, vnitřnímu krvácení a rakovině děložního čípku. Charaktery, které seriál nabízí, nejsou zase tak hrozné, ale jejich role v příběhu je všechny mění v naprosté idioty, kterým nejspíš byla odebrána možnost myslet. V nových dílech se začnou pomalu, ale velmi jistě postavy měnit v "superhrdiny". Například postava Anežka, kterou ztvárnila Pavla Tomicová, umí mluvit s velbloudy nebo má "oblíbená" postava "Haďák", kterého ztvárnil Šimon Bilina, vidí ve své hlavě vize budoucnosti, ovšem kdyby Haďák neměl své vize, přišli bychom o mojí nejoblíbenější scénu, kdy má Haďák vizi, ve které vidí svého krví pocákaného dědečka, a proto se vydá na chalupu svého dědy, aby ho zachránil, ovšem v chalupě jsou ještě dva další starci kromě jeho dědy a jeden z nich si zabodne do stehenní tepny nůž a následně ho vytáhne a celou místnost postříká krví, což mi přišlo opravdu velmi vtipné, jelikož v pozadí hraje dramatická hudba a celá scéna je zahraná velmi špatně. Při sledování nových dílů si můžete všimnout, že je zde opravdu málo reklam, což naznačuje opravdu hodně, navíc se seriál vysílá v hlavním vysílacím čase. Tento anální seriál stojí za zhlédnutí jen v případě, že rádi sledujete špatné seriály, abyste se smáli tomu, jak jsou špatné. Člověk, který tento seriál sleduje, protože se mu líbí třeba příběh, si nezaslouží žít.
    • nemá
    • vše
    • herecké výkony
    • příběh
    • postavy
    • existence tohoto seriálu
  3. Jak jsem poznal vaši matku
    Jak jsem poznal vaši matku (2005)
    10
    Vždycky jsem miloval Teorii velkého třesku a do Jak jsem poznal vaši matku se mi moc nechtělo, byla to chyba. HIMYM je skvělý sitcom a dost možná ten nejlepší. Žádný jiný mě tolik nechytil za srdíčko a nikdy jsem tolik nesoucítil s hlavními charaktery. Celý seriál jsem hodně prožíval a mnohokrát měl slzy na krajíčku.
  4. Loki
    Loki (2021)
    9
    Stojí za zhlédnutí, výkony herců jsou skvělé a příběh taky, ale poslední díl mohl být lepší.
    • Poslední díl.
  5. Haló, haló!
    Haló, haló! (1984)
    10
    2. světová válka je moje nejoblíbenější téma a už jenom proto to mám tak rád. Celkově je to neuvěřitelně zábavné a jediný důvod proč sledovat čt3.
  6. Pelíšky
    Pelíšky (1999)
    10
    Tenhle film nejspíš nikdy nebude žádným ČESKÝM filmem překonán. Pelíšky jsou naprosto legendární a neznám nikoho kdo Pelíšky ještě neviděl. Možná to někomu přijde depresivní a ono je... ale pořád je tu mnoho vtipných momentů, které zná snad každý. Vánoční klasika bez které Vánoce nejsou Vánoce.