Případ mrtvého nebožtíka

52%
Případ mrtvého nebožtíka
Je čas udělat si legraci z toho, jak se nám filmy a seriály krimižánru přemnožily. Podívejte se do televizního programu – Kriminálka Miami, Námořní vyšetřovací služba, Myšlenky zločince, Mentalista, Zákon a pořádek, Castle na zabití, Sběratelé kostí … nebo Kriminálka Anděl, Modrava, Expozitura, Případy 1. oddělení, VIP vraždy, Mordparta, Specialisté, Kapitán Exner, Polda… v té záplavě kriminálních příběhů nastal ideální čas se všem těm hrdinům a klišé krimižánrupořádně vysmát… A tak nastupuje major Prubner!



Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
5.5
Případ mrtvého nebožtíka je na české poměry překvapivě dobrá parodie ,která se ale až příliš očividně inspirovala u Bláznivé střely. Každopádně David Novotný je v hlavní roli skvělý a tyto typy rolí mu perfektně sedí. Některé fórky jsou velmi povede a jiné naopak vyšumí do prázdna, nebo působí trapně. Suma sumárum na jedno shlédnutí fajn záležitost.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
6.5
Tohle je tak blbý, až je to občas dobrý :) U komedie se chci zasmát a tady se to povedlo, i když humor je to černý a dovedený k maximální absurditě. Spousta špatných momentů a pro mě nemálo gagů u kterých jsem se zasmál. Film se netváří, že je to myšleno vážně a je otevřeně laciný. Proč ne? Lepši než dokola omílané vztahové komedie.
avenis
avenis
7 909 bodů
9
Přátelé, tahle absurdní komedie se Miloslavovi Šmídmajerovi prostě povedla. Zdůrazňuji ABSURDNÍ, protože co věta, to absurdita, neskutečno, prostě sranda. Doporučuji vypnout přísnost a kritiku, uvolnit se, nalít si dobré víno a nechat se rozesmát. O nic jiného tu nejde. A možná, zkusit si to v praxi. Dělat srandu. Moc to dnes (násilně zarouškovaní) potřebujeme... (30.1.2021)

Dodatečné informace

Původní název:
Případ mrtvého nebožtíka (více)
  • Česká republika Případ mrtvého nebožtíka
Premiéra v ČR:
16. 1. 2020
Distributor:
Falcon
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch