Případy mimořádné Marty

54%
Případy mimořádné Marty
Plakát traileru

Osobitá Marta disponuje velmi vysokou inteligencí, intuicí a silnou osobností. Postrádá však respekt k autoritám a okolí svým chováním kolikrát dohání k šílenství. S tím se pojí i její averze k policii, s kterou vůbec nechce přijít do kontaktu. Její vztah k policistům se však změní, když jí pro její vyšetřovatelské předpoklady místní kapitánka nabídne místo konzultantky vražd. I přes počáteční rozpaky Marta nabídku přijme. Pro oddělení se stane ihned cennou posilou při rozplétání složitých vražd. Marta má však ještě jeden důvod, proč se do detektivního kolotoče vrhla. Před lety zmizel její přítel Roman a chce se tak skrze policii k případu navrátit a zjistit pravdu.





Recenze: Případy mimořádné Marty

Kinobox.cz
35%

Velká škoda, že Nova nedala režisérům Najbrtovi a Pavlíčkovi větší volnost, neboť autoři, kteří vždycky inklinovali k humoru, nadsázce a trapnu, mohli z předlohy vykřesat uvěřitelnější a divácky zajímavější mix situačního humoru, emocí a dramatu. Je to škoda, protože seriál nevypadá lacině a řemeslně nezvládnutě...


p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
1
Toto dílko je pro mě nestravitelné. Vím, že 0 % je vůči tvůrcům patrně krutý (protože do tohoto "skvostu" investovali úsilí a čas), ale já byl při sledování tohoto díla doopravdy velmi rozladěn. Takže dám 10 % za jejich úsilí. Hlavní postava absolutně nesympatická pipka (její údajnou genialitu jí teda moc nevěřím), poldové vylíčení jako parta mimoňů. Viděl jsem jen první díl a na další díly nemám. Vím že se to možná může zlepšit, ale moje pocity z prvního dílu jsou tak hrozné, že nebudu riskovat podobný zážitek. Originál jsem tedy nikdy neviděl a nechápu, proč se k nám tahá každá blbost. A omlouvám se tímto fandům seriálu (chyba může být na mém přijímači).
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
1
Druhý díl už jsme zavřeli. Něco příšerného, Vilhelmová nebo jak se teď jmenuje, Dyková, neskutečně trapná, vypadá jak papoušek, chová se jak cvok, její fakani mě naprosto nezajímají. Chtěla jsem tomu dát šanci, ale bohužel to nejde. To je šlápnutí vedle. Ale hodně vedle.

Dodatečné informace

Původní název:
Případy mimořádné Marty (více)
  • USA Případy mimořádné Marty
  • USA Mimořádné intelektové nadání
Premiéra v ČR:
24. 10. 2022
Distributor:
TV Nova
Země původu:
USA, Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch