Policie Hvar

49%
Policie Hvar
Plakát traileru
Policie Hvar je česko-slovenský kriminální seriál. Dovolená nejsou jen radosti a odpočinek, ale někdy i pořádná dávka starostí. A o ty se má za úkol starat československá policie na chorvatském ostrově Hvar. Kriminalisté Ivana a Michal řeší zločiny českých a slovenských turistů a na plno využívají své naprosto odlišné přístupy k práci. Michal je sarkastický policista ze staré školy, zatímco Ivana je svobodomyslná temperamentní žena, oba ale ví, co je v sázce a pro vyřešení jednotlivých případů vždy udělají maximum.




Recenze: Policie Hvar

Kinobox.cz
45%

Novácká snaha nalákat české (a ideálně i slovenské) publikum na kriminální příběhy v prostředí nejoblíbenější dovolenkové destinace dopadla rozhodně lépe nežli ta primácká. Stále se sice jedná jen o televizní spotřebku na zabití večera, ale díky sázce na sympatické herectvo a nenáročný humor je Policie Hvar použitelnou oddechovkou.


avenis
avenis
8 151 bodů
5
Dobro došli na Hvar. Jestli takhle budeme postupně poznávat celé Chrovatsko, budou mít někteří vyvolení čeští a slovenští herci pořád výborně placenou dovolenou. Oproti Na vlnách Jadranu, který se odehrává na ostrově Brač, je tahle hvarská série o trochu míň depresivní, ale o něco víc hloupoučká. Řešení "případů" není důležité, hlavní je špičkování mezi Štáfkem a Ferencovou. Další dva Č/S policisté předvádějí rádoby komické figurky, které jsou spíš k pláči. Prostřihy na oplavkované mladé rekreeantky a prostředí brané shora slouží opět k propagaci letní dovolené... Já jedu do Bulharska.
Veronika Rada
Veronika Rada
924 bodů
5
Po 4 dílech mohu říct že na vlnách Jadranu se mi líbí víc i když je to slabí seriál. Tohlema své chvilky, ale je jich méně.
HanO
766 bodů
3
Opět další nesmyslný detektivní seriál, který svou jednoduchostí a rádoby humorem (který je spíš trapným kýčem) předčí snad jen seriál Specialisté, opět banální příběh s jednoduchou pointou. Tentokrát pro změnu česko – slovenský tým vyšetřuje v Chorvatsku (nostalgie filmařů po nesmyslném projektu nazvaném Československo je asi stále velká). TV NOVA své 30 – ti leté výročí oslavila opravdu velkým počinem, no ledacos to o její úrovni vypovídá.


Dodatečné informace

Původní název:
Policie Hvar (více)
  • Česká republika Policie Hvar
Premiéra v ČR:
4. 2. 2024
Distributor:
TV Nova
Země původu:
Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění