TV sledovanost: Novinka Vytoč mého agenta zklamala. Ondřej Sokol ponížil Pohlreicha

TV sledovanost: Novinka Vytoč mého agenta zklamala. Ondřej Sokol ponížil Pohlreicha
Vytoč mého agenta | FTV Prima
Sledovanost se nám o pracovních dnech v podstatě ustálila a stanice se mohou spolehnout na své jistoty. Specialisté stále opanují pondělní večery a jsou v současnosti nejsledovanější českou kriminálkou, i když primácký Polda vládnoucí středám se nenechává zahanbit a je se svým čísly v těsném závěsu. Úterky a čtvrtky stále patří seriálu Zoo, i když jeho síla postupně slábne a konkurenční Jedna rodina se začíná čím dál více dotahovat. Největší boje ovšem probíhaly o víkendu, kdy jednotlivé stanice nasadily své novinky a výsledky zde už zdaleka nejsou tak jednoznačné jako v minulých týdnech.
Vytoč mého agenta
Vytoč mého agenta
Vytoč mého agenta
54%
Hvězdně obsazený seriál Vytoč mého agenta je největším jarním tahákem stanice Prima, jenž má navázat na úspěch Sedmi schodů k moci. Svůj první večer se ovšem novinka s Kryštofem Hádkem či Marthou Issovou neuvedla nejlépe. Prvnímu dílu dalo šanci 673 tisíc diváků, což je přeci jen o něco slabší číslo, než se očekávalo. Agent tak zaostává za čísly Sedmi schodů k moci, jejichž sledovanost se pohybovala v průměru okolo 900 tisíc diváků. Seriál se stal druhým nejsledovanějším titulem večera, pozici jedničky ovšem dokázal vybojovat alespoň u mladšího publika, v kategorii 15-54 novinku sledovalo 285 tisíc lidí. I přesto však zůstaly ratingy za očekáváním. Příští týden bude navíc seriál čelit velké konkurenci v podobě televizní premiéry Ivety na Nově. Uplynulá neděle si kvůli zaškobrtnutí novinky připsala poněkud netradičního vítěze.
Vytoč mého agenta: upoutávka | Prima
Policie Hvar
Policie Hvar
Policie Hvar
49%
Kriminálka z chorvatského pobřeží s Jakubem Štáfkem a Alžbětou Ferencovou zůstávala v minulých týdnech většinu času ve stínu Sedmi schodů k moci a Smyslu pro tumor, v závěru ovšem dokázala profitovat z nasazení slaběji přijatých novinek To se vysvětlí, soudruzi! a Vytoč mého agenta. Poslední díl seriálu se tak stal poněkud překvapivě jasnou jedničkou večera, když mu dalo přednost 741 tisíc lidí. Hvar se tak po rozpačité sledovanosti přeci jen loučí na vrcholu a zmiňovaná Iveta bude mít na co navazovat.
Policie Hvar
Policie Hvar | TV Nova
Superlov
Superlov
Superlov
76%
Po konci pořadu Peče celá země všechny tři hlavní stanice přešly do útoku s várkou nových pořadů, s nimiž chtějí nově dominovat sobotním večerům. Nejlépe se uvedla druhá řada populárního soutěžního pořadu Superlov. Velkolepější bratříček soutěže Na lovu, jehož opět moderuje Ondřej Sokol, navázal na úspěch první série a sledovalo ho 791 tisíc fanoušků. Show tak za sebou nechala nový díl populárního pořadu Zázraky přírody od České televize, který přilákal 665 tisíc duší a totálně deklasovala velmi promovanou novinku Česko na grilu.
Superlov: upoutávka
Česko na grilu
Česko na grilu
Česko na grilu
Televize Prima si zřejmě myslela, že když Češi rádi pečou, budou poté s televizí i rádi grilovat. To se ale tamní vedení evidentně krutě přepočítalo. První díl nové kulinářské show, v níž se v roli přísného porotce objevuje Zdeněk Pohlreich, si zapnulo pouze 333 tisíc lidí. Což je na premiéru velkého pořadu velmi slabý výsledek, který dokonce zaostává za reprízami českých komedií, jež Prima vysílala v uplynulých týdnech a sledovalo je okolo půl milionu diváků. Česko na grilu tak z velkého souboje vychází jako jasně poražený a dá se dost spekulovat nad tím, zda pořad při tak slabé sledovanosti v sobotním hlavním vysílacím čase vůbec vydrží i v následujících týdnech.
Česko na grilu: upoutávka
Survivor Česko & Slovensko
Survivor Česko & Slovensko
Survivor Česko & Slovensko
34%
Neveselá čísla nadále v televizi vykazuje i třetí Survivor. Fanoušky i médii hojně propíraná reality show svou sledovaností už od prvního dílu zaostává za očekáváním, kdy si připsala nejslabší start ze všech dosavadních sérií. Od té doby se ovšem ratingy ještě zhoršují a padají do stále hrozivějších čísel. Úterní díl se dokonce dostal pod hranici 200 diváků, kdy se na něj dívalo pouze 167 tisíc lidí a stal až sedmým nejsledovanějším pořadem večera. Středeční díl si sice připsal o něco více diváků, stále se ovšem asi nejedná o počin, který by dělal Nově radost. Dřívější premiéra na platformě Voyo i pozdější vysílací čas se zkrátka zdá být pro Survivora v televizi takřka smrtící. Dočkáme se případné čtvrté sezóny už pouze na streamu?
Survivor Česko & Slovensko: ukázka 2024 | Voyo
Viděli jste seriál Vytoč mého agenta? Nezapomeňte ho ohodnotit na Kinoboxu!
Zdroj: MediaGuru