Vytoč mého agenta

54%
Vytoč mého agenta
V komediálním seriálu Vytoč mého agenta sledujeme čtyři zaměstnance castingové agentury (Kryštof Hádek, Tomáš Maštalír, Martha Issová a Zuzana Kronerová), kteří musí denně čelit nástrahám světa showbyznysu. Uspokojování potřeb hereckých hvězd je totiž náročná práce, která vyžaduje pevné nervy a schopnost dokázat vyjednat kompromis mezi klientem a produkcí. Konkurence je navíc v tomto oboru nemilosrdná a pozorně vyhlíží okamžik, při kterém by mohla přebrat klienta a s ním i kus vlivu a prestiže. Není tedy divu, že jim jejich profese občas nevybíravě zasáhne i do soukromého života, na který mají již tak málo času…




Recenze: Vytoč mého agenta

Kinobox.cz
65%

Nebýt kontraproduktivního napětí mezi sitcomovým formátem, který těží z epizodičnosti a nevyžaduje moc nosný dramatický oblouk, a tradičním kontinuálním příběhem, Vytoč mého agenta by představovalo opravdu zdařilý kus oddechové primácké televize. Tím je i tak, ale příjemný humor a upřímné postřehy z hloubi hektického průmyslu úplně nestačí maskovat neochotu ponořit se do náročnějších vztahových témat, s nimiž to seriál neumí.


avenis
avenis
8 157 bodů
7
No, zábavné to je... hlavně díky Martě Issové, jejíž bohorovná postava mě baví nejvíc. První díl klasicky rozdal karty a představil zúčastněné... Postupně jsem se během následujících sedmi dílů střídavě bavila, nudila a styděla. Není to úplně blbé, ale často tlačené, nastavované a místy divné. Oceňuji snahu tvůrců poodhalit zákulisní praktiky, jen proto dávám 7 bodů.
Pasadenka
Pasadenka
560 bodů
7
Ale jo. Funguje to. Hezká komická odlehčená minisérie z prostředí filmového. Hlavně jeho zákulisí. Moc povedená adaptace, kterou se tvůrcům povedlo napasovat na české poměry zcela uvěřitelně.

Kromě ústředních postav z castingové agentury se děj rozlévá epizodně na řešení nejrůznějších dramat spojených s jejich svěřenci. A aby to nebylo takové suché, tak každý agent má i svojí vlastní dějovou linku napříč seriálem. Asi nelze říct, že by zde nějaká linka dominovala nad ostatními, a i když Maštalír se svou utajenou dcerou Viky vyčnívá nejvíc, z celkové stopáže nedostávají zas tolik prostoru, jak by si zasloužili.

Seriál pobavil a na 6 epizodách to uteklo opravdu rychle a klidně by mohl rozvinout osobnější dramata, ale chápu, že na tak krátkém prostoru nezbyl čas. Předloha je mnohem košatější, je kde čerpat a samotný seriál končí příjemně a lze na co navázat. Tak uvidíme, zda na sebe vydělal. :)
robert_bobby_knobloch
17 bodů
10
Dlouho jsem se takhle nepobavil u takové seriálu, škoda že není druhá série.
  • Herci
  • Vtipy

Dodatečné informace

Původní název:
Vytoč mého agenta (více)
  • Česká republika Vytoč mého agenta
  • Česká republika Vytoč môjho agenta
Premiéra v ČR:
10. 1. 2024
Distributor:
Prima+
Země původu:
Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Předplatná

Powered byJustWatch