TV sledovanost: Iveta rozdrtila konkurenci, nová show Zdeňka Pohlreicha je obřím průšvihem

TV sledovanost: Iveta rozdrtila konkurenci, nová show Zdeňka Pohlreicha je obřím průšvihem
Iveta | Voyo
Sledovanost minulých dnů samozřejmě ovlivnily Velikonoce. Diváci dali před standardními pořady a seriály často přednost pohádkám a řada z nich se raději věnovala rodinnému veselí, což se na sledovanosti některých dní projevilo. I přesto se zde objevilo několik výrazných vítězů a poražených, jejichž nízká čísla se nedají omluvit ani svátky. A zatímco na poli výherců najdete většinou Novu, mezi poražené týdne se počítá zejména Prima.
Iveta
Iveta
Iveta
66%
Nova si na nedělní večer připravila opravdu těžký kalibr. Mimořádně se rozhodla porušit své pravidlo a z platformy Voyo vypustila do vysílání oblíbený seriál Iveta. A tato sázka jim vyšla na výbornou. Seriál o Ivetě Bartošová se stal nejsledovanějším pořadem večera i celého dne a připsal si necelý milion diváků, konkrétně 999 tisíc. Což je vzhledem k faktu, že je seriál téměř dva roky dostupný online, solidní výkon. Nova navíc nedala konkurenci v neděli ani přičichnout, na druhém místě totiž skončil reprízovaný díl Kriminálky Anděl. Iveta tak zadupala do země paradoxně i seriál To se vysvětlí, soudruzi!, který režíroval také Michal Samir a v jedné z hlavních rolí se znovu objevuje Anna Fialová. Ještě větší K. O. ovšem způsobila Iveta rivalovi z Primy.
Iveta
Iveta | Voyo
Vytoč mého agenta
Vytoč mého agenta
Vytoč mého agenta
53%
Hvězdně obsazená novinka Vytoč mého agentaKryštofem Hádkem a Marthou Issovou totiž prvním dílem evidentně moc diváků nezaujala a stává se pro stanici nečekaným debaklem. Zatímco úvod sledovalo 673 tisíc lidí, druhou epizodu už zapnulo pouhých 285 tisíc diváků! Pád o necelých 400 tisíc tedy značí velké problémy a až 7. místo v žebříčku nedělního večera. Ratingy se sice mohou v následujících týdnech po Velikonocích stabilizovat, i přesto se ovšem velký nárůst diváků asi očekávat nedá a na hlavní nedělní pořad stanice se jedná o velký debakl. Oproti sobotní primácké katastrofě to ale nic není.
Vytoč mého agenta: upoutávka | Prima
Česko na grilu
Česko na grilu
Česko na grilu
Kulinářská soutěž Česko na grilu se Zdeňkem Pohlreichem v roli jednoho z porotců chtěla jistě navázat na úspěch pořadu Peče celá země. Její čísla ale musí být pro vedení televize Prima hotovou noční můrou. Už ratingy prvního dílu s 333 tisíci diváky svědčily o propadáku, druhý díl si ovšem sáhnul na absolutní dno. Nový díl sledovalo pouhých 196 tisíc diváků a show měla co dělat, aby se před ní ve sledovanosti nedostalo také historické Království nebeské vysílané na ČT 2. Vítězný Superlov pak se svými 882 tisíci diváky kouká na grilovací katastrofu z úctyhodné dálky. Pád pod hranici 200 tisíc v hlavním vysílacím čase je považován za naprostý průšvih a svým způsobem i za znamení, že v tomto čase asi nemá pořad co dělat. Dokáže si Pohlreich napravit reputaci chystaným návratem hitu Ano, šéfe!?
Česko na grilu: upoutávka
Přání k narozeninám
Přání k narozeninám
Přání k narozeninám
65%
Mezi vítěze uplynulého týdne se jistě řadí také premiéra české komedie Přání k narozeninámEvou Holubovou či Tomášem Klusem, s níž se Nově povedl husarský kousek – přerušila několikaměsíční páteční nadvládu Karla Šípa a jeho Všechnopárty. Zábavný pořad už dlouho nepoznal přemožitele, český film to ale zvládl celkem hravě. Dalo mu přednost 807 tisíc diváků, zatímco Šípovu talk show si pustilo „jen“ 494 tisíc fanoušků.
Přání k narozeninám
Polda
Polda
Polda
61%
Jeden důvod k radosti ale televize Prima přeci jenom má. Poslední série kriminálky Polda stále vykazuje skvělá čísla a znovu překonala hranici milionu diváků. Uplynulou středu jí přitom přibyla konkurence v podobě nových dílů pořadu Utajený šéf. Ten sice nad policistou s tváří Davida Matáska těsně zvítězil u mladých diváků v kategorii 15-54, v součtu všech věkových skupin ale Polda i přesto zvítězil s takřka půlmilionovým náskokem. Tenhle hit bude Primě za pár týdnů asi hodně chybět.
Polda S06
Seriál Polda | Prima
Viděli jste už seriálovou Ivetu? Nezapomeňte ji ohodnotit na Kinoboxu!
Zdroj: MediaGuru