Ano, šéfe! se vrací. Zdeněk Pohlreich i přes tvrdá slova o konci chystá návrat ikonické show

Ano, šéfe! se vrací. Zdeněk Pohlreich i přes tvrdá slova o konci chystá návrat ikonické show
Ano, šéfe! | Prima
Televize Prima totiž oznámila práce na nové řadě, v televizi i na sociálních sítích již v minulých dnech spustila kampaň, v níž Zdeněk Pohlreich ohlašuje návrat slavné show a zároveň zve majitele restaurací, kteří si neví se svým podnikem rady, k přihlášení do castingu. Ano, šéfe! se tak vrátí na obrazovky po více než šesti letech, poslední řadu vysílala televize Prima v roce 2018.
Ano, šéfe!
Ano, šéfe!
77%
Tehdy Zdeněk Pohlreich oznámil, že už nemá chuť s populárním pořadem pokračovat a Prima mu s jeho přáním vyhověla. „Podle mě už pořad vyčerpal svůj potenciál, vykazuje opotřebení materiálu – včetně mé osoby. Točíme od roku 2008 a já to nedokážu dělat donekonečna. V poslední sérii zkrátka dožilo Ano, šéfe! svůj život,“ řekl tehdy Pohlreich v rozhovoru pro iDNES.cz. Jenže jak se zdá, chuť se po letech přeci jen vrátila a v české gastronomii je zřejmě pořád co napravovat.
Ano, šéfe! vychází ze zahraničního předobrazu Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně a už od premiéry v roce 2008 se show těšila velké popularitě a osudy jednotlivých restaurací vyvolávaly často na internetu značné diskuze. Prakticky po celou dobu vysílání se pořad počítal mezi nejsledovanější počiny televize Prima. Po jeho konci v roce 2018 se snažila stanice na úspěch navázat pořadem Ano, šéfová! Ten však u diváků tvrdě narazil a po první sérii skončil. Pohlreich zůstával Primě většinu času věrný a vařil zde např. v kulinářském pořadu Šéf na grilu, loni však přestoupil ke konkurenční Nově s pořadem Pohlreichův souboj restaurací.
Ano, šéfe!
Ano, šéfe! | Prima
Ten však neslavil takový úspěch, jak se očekávalo, a tak se „televizní šéf“ vrátil na svou domovskou stanici, kde nyní každou sobotu účinkuje v novince Česko na grilu. Hledání nejlepší grilovací dvojice ovšem diváky zatím příliš nezaujalo, na první díl se dívalo pouze 333 tisíc diváků. Nová série Ano, šéfe! tak možná pro Primu i Pohlreicha přijde v tu nejlepší možnou chvíli. Vzhledem k tomu, že teprve proběhne výběr restaurací i samotné natáčení, se ovšem nové série dočkáme nejspíš až v roce 2025.
Zdroj: TV Prima, MediaGuru, iDNES.cz