Pohlreichův souboj restaurací

55%
Pohlreichův souboj restaurací

Zdeněk Pohlreich hledá nejlepší tuzemskou restauraci! V prvním dílu ho diváci svým doporučením poslali za tradiční českou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe strakonická restaurace U Jiskrů, nebo kutnohorská Na Pašince? V druhém dílu ho diváci svým doporučením poslali za italskou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe pražská restaurace Dejvická34 nebo hornojirčanská Di Nuovo? Kdo si vybojuje postup do dalšího kola? (TV Nova)




Recenze: Pohlreichův souboj restaurací

Kinobox.cz
50%

„Všechny jsou skvělé, ale zvítězit může jen jedna,“ uvádí Zdeněk Pohlreich svou novou show, v níž se tucet restaurací popere o přízeň věhlasného šéfa. A stejně jako tato hláška je generický i samotný pořad, který Pohlreichovi nenabízí dost prostoru k projevení temperamentu. K uznalému pokývání hlavou nad schopnostmi tuzemských kuchařských špiček však bez problému poslouží.


Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
Zdéňovi, jak se sám Zdenék Pohlreich rád v legraci nazývá..prostě nejvíce sluší role drsného, ale povětšinou spravedlivého a hlavně přímého "kata". Srovnám-li toto s pořadem Ano šéfe! tak mám jasného vítěze..
jajsemviktor_
jajsemviktor_
621 bodů
2
Já miluju ano šéfe, takže jsem se na Souboj restaurací hrozně těšil. Ale tvůrci zbavili Pohlreicha jeho arogance, vtipů a charismatu, což bylo to co Ano šéfe drželo pohromadě. Jenže tady to rychlým editem úplně zabili. Když si připočítám, jak hrozně nahraně a cringe to působí no nevim, je mi líto i za Zdeňka že do něćeho takového šel vůbec
TomasTom
TomasTom
70 bodů
7
Čekal jsem o trochu víc, ale není to špatný

Dodatečné informace

Původní název:
Pohlreichův souboj restaurací (více)
  • Česká republika Pohlreichův souboj restaurací
Premiéra v ČR:
8. 3. 2023
Distributor:
TV Nova
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění