Zoo

36%
Zoo
V seriálu Zoo jsou hlavními hrdinkami mladá dědička sklářského impéria Sidonie Anna Novotná a chůva v rodině soudce Viktorie „Viki“ Janečková. V hlavních rolích se představí Michaela Pecháčková jako Sidonie a Eva Burešová coby Viki. Tyhle dvě svede dohromady náhoda, láska ke svému povolání, ale i touha jít si za svými vlastními sny. Zatímco Sid místo prestižní školy v Americe uteče za svou láskou a začne, bez vědomí rodičů (které hrají Sabina Laurinová a Marek Taclík) pracovat v zoologické zahradě, Viktorie zase musí vyřešit svůj osobní život a skloubit ho se svou láskou – zpíváním. (TV Prima)



Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
4
Tak tohle je jednoznačně odpad. Dívala jsem se, protože jsme v létě byli v ZOO Dvůr Králové nad Labem a já si to tam nesmírně oblíbila, pak mám ráda Veroniku Freimannovou, ale jinak, dějově, i co se všeobecně hereckých výkonů týče, tomu se nedá dát vyšší procento než 40, možná i méně. Nezajímaly mě ty vykonstruované příběhy (bohatá Sidonie, zadlužená Viky Evy Burešové, atd.), koukala jsem jen po místech, kudy jsme chodili, a samozřejmě na zvířata. Taková Slunečná s prodlouženou rukou. Komu se líbila Slunečná, tomu se pravděpodobně líbí i toto. I když příteli se Slunečná líbila (já se na ni nedívala), ale ZOO se mu nelíbí. Podle mě by to nemuselo jít v hlavním vysílacím čase!
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 249 bodů
0.5
A SME opět u toho,Češi už neznají vlastní tvorbu,a musí obslehnout buď zahraniční titul,nebo 40 let starou českou komunistickou kravinu..stejně ubohý tým jako ve stejné ubohé Slunečné...odpad televizní zábavy,který působí jako totální výmaz
Jonák
Jonák
1 665 bodů
2
Opravdová blbost. Scénář nekonečného seriálu, díly opravdu o ničem.

Dodatečné informace

Původní název:
Zoo (více)
  • Česká republika Zoo
Premiéra v ČR:
8. 2. 2023
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Předplatná