Zoo

36%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
4
Tak tohle je jednoznačně odpad. Dívala jsem se, protože jsme v létě byli v ZOO Dvůr Králové nad Labem a já si to tam nesmírně oblíbila, pak mám ráda Veroniku Freimannovou, ale jinak, dějově, i co se všeobecně hereckých výkonů týče, tomu se nedá dát vyšší procento než 40, možná i méně. Nezajímaly mě ty vykonstruované příběhy (bohatá Sidonie, zadlužená Viky Evy Burešové, atd.), koukala jsem jen po místech, kudy jsme chodili, a samozřejmě na zvířata. Taková Slunečná s prodlouženou rukou. Komu se líbila Slunečná, tomu se pravděpodobně líbí i toto. I když příteli se Slunečná líbila (já se na ni nedívala), ale ZOO se mu nelíbí. Podle mě by to nemuselo jít v hlavním vysílacím čase!
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 248 bodů
0.5
A SME opět u toho,Češi už neznají vlastní tvorbu,a musí obslehnout buď zahraniční titul,nebo 40 let starou českou komunistickou kravinu..stejně ubohý tým jako ve stejné ubohé Slunečné...odpad televizní zábavy,který působí jako totální výmaz
Jonák
Jonák
1 665 bodů
2
Opravdová blbost. Scénář nekonečného seriálu, díly opravdu o ničem.
Lukashyvl
587 bodů
3
ODPAD! Seriál se jmenuje Zoo a ono to vlastně o zoo je, ale jen z části a moc se tam neřeší a pokud se poprvé podíváte na tento seriál, tak první co si řeknete je: Nikde se nepsalo že to je parodie, a pak se sami sebe zeptáte: Je to v zoo, tak kde jsou zvířata?! Tohle veledílo se točí v Zoo Dvůr Králové (pokud jste zde nebyli, tak byste to měli určitě napravit), kde je zvířat opravdu velmi mnoho, ale v seriálu se vlastně vůbec nevyskytují. Záběr na zvířata je tu tak dohromady maximálně 15 vteřin z cca 80 minutového dílu. Herecké výkony nejsou nic, co by alespoň trochu zlepšily hodnocení, jedině Veronika Freimanová tu možná za něco stojí. Příběh je taky velmi špatný a je hrozně otravné otevírání desítek nových dějových linek bez ukončení těch, které už tam jsou, a ještě k tomu většina z nich ani nedávají smysl. Ten, kdo se zamyslí nad některou z dějových linek, se odsoudil bleskovému odumírání mozkových buněk, vnitřnímu krvácení a rakovině děložního čípku. Charaktery, které seriál nabízí, nejsou zase tak hrozné, ale jejich role v příběhu je všechny mění v naprosté idioty, kterým nejspíš byla odebrána možnost myslet. V nových dílech se začnou pomalu, ale velmi jistě postavy měnit v "superhrdiny". Například postava Anežka, kterou ztvárnila Pavla Tomicová, umí mluvit s velbloudy nebo má "oblíbená" postava "Haďák", kterého ztvárnil Šimon Bilina, vidí ve své hlavě vize budoucnosti, ovšem kdyby Haďák neměl své vize, přišli bychom o mojí nejoblíbenější scénu, kdy má Haďák vizi, ve které vidí svého krví pocákaného dědečka, a proto se vydá na chalupu svého dědy, aby ho zachránil, ovšem v chalupě jsou ještě dva další starci kromě jeho dědy a jeden z nich si zabodne do stehenní tepny nůž a následně ho vytáhne a celou místnost postříká krví, což mi přišlo opravdu velmi vtipné, jelikož v pozadí hraje dramatická hudba a celá scéna je zahraná velmi špatně. Při sledování nových dílů si můžete všimnout, že je zde opravdu málo reklam, což naznačuje opravdu hodně, navíc se seriál vysílá v hlavním vysílacím čase. Tento anální seriál stojí za zhlédnutí jen v případě, že rádi sledujete špatné seriály, abyste se smáli tomu, jak jsou špatné. Člověk, který tento seriál sleduje, protože se mu líbí třeba příběh, si nezaslouží žít.
  • nemá
  • vše
  • herecké výkony
  • příběh
  • postavy
  • existence tohoto seriálu
Ku
460 bodů
0
Hrůza
Stitusaq
Stitusaq
80 bodů
0
Nevydržel jsem jedinej díl!
Jediná pozitivní věc bylo občasné zjevení Václava Knopa, ovšem proč je vždy nalitej to netuším.
  • Václav Knop
  • Příběh
Begula
Begula
48 bodů
0
Kktina neskutečná 😭😭
  • nic si to nezaslouzi
  • vše😘
Jira-Beran
Jira-Beran
5 bodů
5
Myslím si, že se jedná o průměrný seriál od Primy. Rozhodně nic need-watch geniálního.