Profilový obrázek

miza

Milan Zámorský

Komentáře 421

Od nejnovějších
  1. Dívka s perlou
    Dívka s perlou (2003)
    8
    Zajimavý film a velice dobře natočený.Vše je natočeno jako by byl divák vtažen do kolem roku 1665 kdy vznikal tento obraz.Skvělý herecký výkon všech postav v tomto filmu.
  2. Filmový dobrodruh Karel Zeman
    Filmový dobrodruh Karel Zeman (2015)
    7.5
    Velká pocta mistru který dělal pro generace naší doby dobrodružné filmy s kouzelnými triky a při tom na koleně.Obdivuji práci celého kolektivu pro radost a český fortel při tricích a práci.Je i dobré zakoupit knižní podobu o práci tohoto člověka romantika a snílka.
  3. Nechte zpívat Mišíka
    Nechte zpívat Mišíka (2017)
    9
    Je jen dobře že byl natočen tento dokument o člověku který ovlivnil hudbou mnoho posluchačů hudby.Vladimír byl obklopen pokaždé skvělými hudebníky a dokázal že lze hrát a zpívat česky rock.Díky za to že tento dokument vznikl u příležitosti jeho životního vyročí.
  4. Četníci z Luhačovic
    Četníci z Luhačovic (2017)
    6.5
    Nostalgická doba a poklidná doba první republiky a jejich četniků.Vše se učilo od prvopočátků kriminality a jejich vyšetřování.Seriál není vůbec špatný.
  5. Pravý rytíř
    Pravý rytíř (2016)
    1.5
    Začarovaný kruh štědrovečerních pohádek tentokrát byl moc a moc špatný.Již ae to stává tradicí.Hodně slabá pohádka na nejkrásnější den pro děti i dospělé.Co bude dál.......
  6. Bratříček Karel
    Bratříček Karel (2016)
    7.5
    Všem šklákům doporučuji aby tento film byl promítán na školách a v kinech.Je to silný zážitek a zde člověk pochopí jak se bojuje za demokracii.Karel byl velká osobnost a vynikajíci textař a básník.Byl i vizionář a zemřel za své přesvědčení.
  7. Caravaggio
    Caravaggio (1986)
    6.5
    Filmy o osudech maliřů jsou vždy velice zajimavé a obohatí diváka o osudech těchto umělců a jejich dílech.Takové mám docela rád a děkuji za ně.
  8. Bezdružice
    Bezdružice (2015)
    0
    Věřím že takhle již nikdo nebude točit takovou blbost.Je to ubohost ale asi peníze nesmrdí a tak to natočíme.Ono to ani za ty peníze nestojí.