Tvoje tvář má známý hlas

56%
Tvoje tvář má známý hlas
Plakát traileru

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Vcelku zábavný pořad,který mne hlavně v první sérii dost bavil. Některé proměny soutěžících byly velmi vydařené a kolikrát mi až vyrazilo dech jak podobní byli originálu. Ondra Sokol pořadem provází s vtipem sobě vlastním a dokazuje,že patří mezi českou špičku. Z poroty bych zmínil hlavně Koháka,který svým slovním průjmem baví jak diváky,tak soutěžící.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
6.5
Není to úplně tak špatné. Většina lidí tvrdí, že se na to nedívá, ale ví o tom vše, takže to asi sledovanost má :) já se občas podívám, někdy je to šílená estráda a návrat o 20 let zpět, některá čísla kvalitu mají. Dokud budou dávat v sobotu v televizi filmy ( premiéry ), který standardní fanoušek filmů viděl už před 5ti lety, tak si tento pořad najde své diváky.
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
1
Poslední série je trapná směs s o nic méně trapným Sokolem v čele. Nehledě na to, že většině starších zpěváci stejně nic neřeknou a těm dalším to bude připadat skutečně dlouhé a nudné. V hlavním vysílacím čase bych čekal kvalitu, ale Nova se začíná přibližovat až nebezpečně Barrandovu a to už je docela dost nízká meta, nemyslíte?


Dodatečné informace

Původní název:
Tvoje tvář má známý hlas (více)
  • Česká republika Tvoje tvář má známý hlas
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné