Na Novu brzy dorazí Chlap se ztrátou paměti či policejní Šéfka. Chystá se životopisná Iveta či krimi seriál o inteligentní uklízečce v podání Tatiany Dykové

Na Novu brzy dorazí Chlap se ztrátou paměti či policejní Šéfka. Chystá se životopisná Iveta či krimi seriál o inteligentní uklízečce v podání Tatiany Dykové
Případy mimořádné Marty (2022) | Nova
Populární imitátorská pěvecká show Tvoje tvář má známý hlas se brzy dočká už deváté série. Uvádět ji budou opět Aleš Háma a Ondřej Sokol, do poroty tentokrát usednou Jakub Kohák, Petra Nesvačilová, Daniel Dangl a Eva Burešová. Premiérové epizody si odbyde například krimi seriál Dáma a král, kde si své role znovu zopakují Tereza Hofová a Matěj Hádek.
Dáma a Král
Dáma a Král | Nova
Mezi nové seriály bude patřit krimi Šéfka, v níž budou vyšetřovatelé v podání Kateřiny Winterové, Jana Holíka a Petra Konáše v jednotlivých epizodách objasňovat vraždy. Titulní hrdinka bude současně pátrat po člověku zodpovědném za smrt jejího manžela, jenž byl rovněž policista. Desetidílnému titulu bude patřit sobotní hlavní vysílací čas.
Chlap
Chlap | Nova
Další výraznou novinkou bude seriál s názvem Chlap. V titulní roli se představí Tomáš Maštalír, který ztvární uznávaného lékaře, jenž kvůli zranění hlavy přijde o část svých vzpomínek. Titul vychází ze skutečné události. Vysílat se bude každý čtvrtek po skončení krimi seriálu Odznak Vysočina.
Tatiana Dyková, Roman Zach
Případy mimořádné Marty | TV Nova
Do žánru krimi bude spadat i seriál nazvaný Případy mimořádné Marty, jenž se právě natáčí. V něm bude pátrat po vrazích policista v podání Romana Zacha. Hlavní postavou ale bude Tatiana Dyková jakožto výjimečně inteligentní uklízečka Marta. Ta za cenné rady policistům žádá pomoc při hledání svého pohřešovaného přítele.
Jiří Langmajer, Michal Suchánek (I), Jakub Špalek, Václav Neužil (II), Martin Pechlát, Petr Vršek
Národní házená | Voyo
Nova po ambiciózních počinech Případ Roubal a Guru chystá také další pořady exkluzivně pro svou streamovací službu Voyo. Diváci a divačky se tak můžou těšit na sportovně komediální seriál Michala Suchánka a Vladimíra Skórky Národní házená nebo na minisérii Michala Samira Iveta, pojednávající o životě předčasně zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové. Tu si zahraje Anna Fialová.
Anna Fialová
Anna Fialová | Karel Cudlín