Šéfka

51%
Šéfka

Kriminální seriál Šéfka představí zcela unikátní pohled na tým vyšetřovatelů a jejich kolegů. Vedle deseti uzavřených případů, totiž diváci budou svědky velmi silných osobních příběhů hlavních postav, které jsou přímo ovlivňovány případy, jež vyšetřují. Seriál ukazuje, jak snadno se sami vyšetřovatelé mohou ocitnout v samotném centru zločinu, a to nikoliv pracovně, ale jako oběti nebo dokonce podezřelí. Tým ve složení major Karla Langerová (Kateřina Winterová), kapitán Richard Čech (Jan Holík) a kapitán Jan Trunpeta (Petr Konáš) vyšetřuje v každém díle případ vraždy, s velmi nečekaným a překvapivým rozuzlením. Karla však na vlastní pěst pátrá ještě na mnohem osobnější rovině – snaží se objasnit případ smrti svého manžela, bývalého policisty, který byl zastřelen ve službě. To spustí řetězec událostí, jenž nakonec ovlivní osudy všech v jejím okolí. (TV Nova)




Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
7.5
Velice příjemně mě překvapila Kateřina Winterová v roli nekompromisní šéfky major Karly Langerové. Seriál působí přirozeně, nikdo zde nepřehrává. Kateřina Winterová se dokáže usmát jen koutky úst. To se mi líbí. Petr Konáš (kapitán Jan Trunpeta) je neokoukaný a sympaťák. Akorát se pořád tváří víceméně vyděšeně. Ale za to nejspíš nemůže. Ovšem na druhou stranu je pravda, že ve všech televizích je už jaksi "předetektivováno". Už se mi to plete. Měli by brzdit a nedávat všechno v hlavních vysílacích časech!
komoda
3 bodů
10
Moc nás s manželkou mrzí, že seriál předčasně skončil. Velice zajímavé zpracování, děj i herecké výkony. Začněte prosím natáčet pokračování... Děkujeme.

Dodatečné informace

Původní název:
Šéfka (více)
  • Česká republika Šéfka
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění