Tvoje tvář má známý hlas

56%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Vcelku zábavný pořad,který mne hlavně v první sérii dost bavil. Některé proměny soutěžících byly velmi vydařené a kolikrát mi až vyrazilo dech jak podobní byli originálu. Ondra Sokol pořadem provází s vtipem sobě vlastním a dokazuje,že patří mezi českou špičku. Z poroty bych zmínil hlavně Koháka,který svým slovním průjmem baví jak diváky,tak soutěžící.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Není to úplně tak špatné. Většina lidí tvrdí, že se na to nedívá, ale ví o tom vše, takže to asi sledovanost má :) já se občas podívám, někdy je to šílená estráda a návrat o 20 let zpět, některá čísla kvalitu mají. Dokud budou dávat v sobotu v televizi filmy ( premiéry ), který standardní fanoušek filmů viděl už před 5ti lety, tak si tento pořad najde své diváky.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
1
Poslední série je trapná směs s o nic méně trapným Sokolem v čele. Nehledě na to, že většině starších zpěváci stejně nic neřeknou a těm dalším to bude připadat skutečně dlouhé a nudné. V hlavním vysílacím čase bych čekal kvalitu, ale Nova se začíná přibližovat až nebezpečně Barrandovu a to už je docela dost nízká meta, nemyslíte?
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
1
Klobouk dolů před televizí Nova, nacházet neustále nové dno televizní zábavy, to vyžaduje opravdový talent.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
7
Myslela jsem si, že mi to stačilo vidět jen jednou, ale pak mi o té další řadě vyprávěla kamarádka po telefonu, tak jsem si to zase pustila a opět mě to pohltilo. Asi zkusím i V. Pan "prezident" Jakub Kohák mě skutečně dokáže pobavit!
nikol125
nikol125
2 781 bodů
9
Zábavný pořad. Nejlepší jsou přeměny soutěžících v někoho jiného. A Ondřej Sokol? To je asi ten nejlepší moderátor jakého já znám a ještě svými vtipy baví všechny okolo Jakub Kohák. :) Tady je za mě pár soutěžících, které jsem si zamilovala: Jan Cina Marta Jandová Milan Peroutka David Gránský Markéta Konvičková Anna Fialová Berenika Kohoutová Zdeněk Piškula Anna Slováčková Markéta Procházková
miza
miza
2 336 bodů
4.5
Ještě první díl bych asi bral ale dálší řady již ubohost a nuda.Proč nám neustále někdo vnucuje americký styl zábavy a jejich reality párty.Nucená nudná zábava.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 247 bodů
0.5
Tohle má být zábava?opravdu je tohle pro někoho zábavné,jo asi je asi jako cévkování..trapní soutěžící s ještě trapnějším a povýšeným sokolem..další odpad televizní rádoby zabavy..větší traparnu sem asi ještě neviděl,jak tohle může ještě někoho bavit to nechapu
Ku
460 bodů
5
Docela dobrý