JamesConnorGeek

Komentáře 82

Od nejnovějších
  1. Andor
    Andor (2022)
    10
    9/10. - Nebudu lhát, Andor to se mnou fakt lehký neměl. Když jsem se na tenhle seriál chystal, slyšel jsem na něj jen a jen samou chválu. Po prvních třech zhlédnutých epizodách jsem nebyl nějak odvařený a seriál mě moc nechytl. Po dalším sledování se laťka mírně zvýšila, ale furt mě nudili vedlejší linku, ve kterých nebyl samotný Andor. Pak přišla osmá epizoda a já dostal totální facku. Příběh mě natolik pohltil a začal nehorázně bavit, že jsem konečně začínal rozumět chválu seriálu. Zpětně mě hrozně mrzí a štve, že jsem kvalitu seriálu nedokázal ocenit dříve, epizody teď vidím v jiném světle, protože jsem pochopil, co měli fanouškovi ukázat ten směr a pohled, co jsem prvně neviděl. Andora moc doporučuji, má to hrozně senzační kameru, nádherný vizuál, komplexní příběh a skvěle napsané postavy. Každý fanoušek i nefanoušek Star Wars by měl seriál zhlédnout a ohodnotit ho podle svého.
  2. The Last of Us
    The Last of Us (2023)
    10
    9/10. - Upřímně jsem od téhle adaptace moc nečekal. Původní hru jsem sice nehrál, ale měl jsem ji slušně nakoukanou a věděl jsem, o co půjde. Po první epizodě jsem byl mile potěšen. Rozšíření některých příběhových pasážích a linek mě velice potěšil a celkový casting seriálu na mě působil přirozeně a suprově. Rozhodně tu nesmí chybět můj respekt a pochvala Pedru Pascalovi a Belle Ramsey za úchvatný a úžasný herecký výkon, co jako hlavní postavy předvedli. Nejen, že své role zahráli věrohodně jako byli ve hrách, ale i předali postavě také kus svého. Celková atmosféra působí přes celý seriál přesně tak, jak má. Ocitají se postavy v nebezpečí? Máte o ně strach a fandíte jim. Prožívají postavy zrovna hezké nebo radostné momenty? Jste za ně rádi a přejete jím to. Od vedlejších postav až ke hudbě tu vše působí na vysoké úrovní a vše je takřka perfektní. Co mě jako jediné mrzelo na seriálu, byla opravdu malá přítomnost nakažených, což mi jejich působí ve 2 a 5 epizoda moc nestačilo a myslím si, že si větší prostor zasloužili. Pokud pominu tenhle nedostatek, tak musím tvůrce opravdu pochválit, že zvládli z adaptovat jeden z nejlepších příběhu právě do hrané verze a u všech epizod jsem se neskutečně bavil. Pondělky pro mě budou delší dobu po konci seriálu dosti smutné.
  3. Zen - Grogu a černočerňáci
    Zen - Grogu a černočerňáci (2022)
    6
    Roztomilé to rozhodně bylo, animace krásná, jak od studia Ghibli bývá zvykem a hudba zajímavá, ale nevidím v tom hlubší smysl. Jako jednohubka či bájka super, ale tohle hodnotit ani nejde. Rozhodně zajímavé 2 minuty.
  4. Star Wars: Klonové války
    Star Wars: Klonové války (2008)
    10
    10/10. - Kus mého dětství a srdce, který pro mne bude navždy tím nejlepším. Seriál Klonové války vypráví pro mě nejlepší a zároveň nejdrsnější a nejsmutnější období celého Star Wars. Období, kde se budovala válka plná smrti, pohromy, utrpení, přátelství a loajality. Osud tohodle konfliktu je velice depresivní, protože nebýt Dartha Sidiuse a jeho majestátního plánu, tak by tenhle seriál a ani celkově Klonové války nikdy nevznikly. Lucasfilm, děkuji za tenhle seriál, nebýt mého zesnulého přitele a nebýt kvality a nostalgie seriálu, nikdy bych ho nezhlédnul až do konce. Nemohu vám být více než dlužný za kus mého dětství, který mě timhle dnem po dokoukaní seriálu opustil. Děkuji.
  5. Perníkový táta
    Perníkový táta (2008)
    10
    10/10. - Breaking Bad, u nás přeložen jako Perníkový táta, se řadí mezi špičkové seriály, které umí v člověku vybudit nejen úsměv a úžas na tváři, ale i emoce a nezapomenutelný zážitek. Perníkový táta vám nabídne excelentní příběh o muži jménem Walter White, kterému byla diagnotikovaná rakovina plic a snaží se pomoci výroby metamfetaminu zajistit svoji rodinu. Spolu s ním i seriál představuje další hlavní postavu Jesseho Pinkmana, který vytváří dynamické duo spolu s hlavním protagonistou jak mentorský, tak i občas nepřátelský. Také je nutné připomenout, že tvůrci umí napsat i vedlejší postavy a budete je bez váhání milovat (jak kladné, tak i záporné). Samotná kinografie, hudba, herci, prostředí či samotný konec seriálu (který byl mimochodem důstojně a blavůrně zakončen) byli představeny v nejlepší podobě a světle, za což patří velký obdiv a respekt tvůrcům a všem, co se na tomhle seriálu podílely. Bez váhání dejte Breaking Bad šanci, nejen já, ale i spousta lidi vám můžeme zaručit nezapomenutelnou jízdu, na kterou jen tak nezapomenete! "I did it for me. I liked it."
  6. Kocour v botách: Poslední přání
    Kocour v botách: Poslední přání (2022)
    10
    10/10. - Přiznám se, pokračování Kocoura v Botách mě opravdu šokoval. Ano, věřil jsem, že druhý díl bude senzační nebo dokonce lepší než povedená jednička, ale i přes má velká očekávání mě film nepřestával překvapovat. Dospělý příběh, který se nebojí ukázat důležitá či dokonce vážná témata, která dokáží nahodit mráz po zádech, nebo i atmosféru, která je takřka neustále ve filmu fenomenální (Přesněji scény se Smrtí). Hlavní i vedlejší postavy jsou perfektně napsané, mají své motivace a charakter, díky které se do postavy dokážete nejen vžít, ale budete ji milovat a bát se o ni. Samotný vývoj Kocoura z arogantní legendy, která se vždy smála smrti do postavy, která se naučila vážit nejen svých přátel či momentu, co s nimi prožije, ale hlavně se naučila vážit si svého života a faktu, že jeden život dokonale stačí na to, aby jste byli šťastný. Další postavy jsou tu na jedničku, samotný Perro, který tu hraje roli psychiatrického psa, sympatická společnice Čiči Tlapička, rodinka medvědu spolu se Zlatovláskou, psychopat Jack Horner nebo samotná Smrt tu hraji svoji specifickou roli, nejsou zbytečné, nebo výplňové postavy. Mají svůj příběh a kus sebe, co do tohodle příběhu zapadá. Nakonec bych chtěl pochválit dechberoucí animaci, vynikající soundtrack nebo hromadu odkazu a narážet, které jsou pěkné pomrknutí na děj. Jednoduše, druhý Kocour se povedl, dejte tomuhle snímku šanci a srdce a kdo ví, možná jen se toho Shreka 5 nebo třetího Kocoura možná jen dočkáme! :)
  7. Rod draka
    Rod draka (2022)
    10
    1 SÉRIE - 10/10. - Now, the battle has begun! Rod Draka jako prequel původního seriálu naplnil veškerá má očekávání. Je to stejně kvalitní jako původní seroš? Ano. Má to stejně blavůrně napsané postavy? Ano. Má to pořád EPICKÝ nádech GOT? Jedno velký ANO. Musím vyjádřit veliký respekt tvůrcům za to, že po né moc povedené 8 sérii GOT dokázali opět divákovi předat ten úžasný nádech Her o Trůny. Sice si na 2 sérii počkáme celkem dlouho, ale pokud to bude stejně kvalitní jako první série, tak si mile rád počkám :).
  8. Ms. Marvel
    Ms. Marvel (2022)
    8
    7/10 - Ze začátku jsem s tímhle seriálem měl celkem problém. První epizoda byla nudná, nezajímavá, místy i trapná a proto jsem to po první epizodě vzdal. Po čase jsem dál Ms Marvel opět šanci a zhlédl ho svižně do konce a nakonec jsem si k seriálu cestu našel. Ano, nejedná se o žádný parádní Marvel seriál a dost možná se jedna o zatím nejslabší seriál ze 4 fáze, ale stále musím pochválit cílovku a kvalitu, co si seriál drží. Za mě v celku pěkná podívaná, ale pokud krom konce vynecháte seriál, nic se upřímně nestane a nebude to vadit.
  9. Thor: Láska jako hrom
    Thor: Láska jako hrom (2022)
    6
    6/10 - Po prvním shlédnutí v kině jsem si film vcelku užil a dal jsem mu 4 hvězdy. Po druhém shlédnutí musím bohužel dát 3 hvězdy, neboli 6/10. Při sledování jsem si uvědomil, že postavy a příběh jsou fakt plochy a chování postav občas špatně napsané. Jedině, co jsem vnímal při sledování stejně je hudba a to, jak je film natočený. Uvidíme, co udělají s Thorem dále.
  10. Darling in the Franxx
    Darling in the Franxx (2018)
    10
    První polovina seriálu mě nehorázně bavila. Líbil se mi vývoj postav, částečně i děj a zápletka postav, kde zjišťuji různé lidské zvyky a věci, co jim bylo zatajeno. Druhá polovina byla už jen nuda a zklamání. Děj byl o ničem a konec nic moc ale slušně zakončený. Postavy byli okay, Hudba slušná, obzvlášť opening, který byl výborný. Nadále akce, která byla slušná. Animace taktéž a celkové anime bych hodnotil 75%. Podle mě si anime takový hate nezaslouží.
  11. Top Gun: Maverick
    Top Gun: Maverick (2022)
    10
    10/10 - Maverick a jeho příběh byl už od prvního filmu fakt srdcovka nejen pro vaše, ale i mé rodiče či prarodiče. Rozhodl jsem se téhle franšíze dát šanci, zkouknout první díl a jít na ten druhý právě s moji rodinou. Musím přiznat, moji rodiče v kině tolik dojatí nikdy nebyli a já jsem měl za ně radost. Pokračování s názvem Maverick je důstojným a úžasným pokračováním předešlého dílu. Zvládl takřka vše na jedničku, vynikající příběh, fascinující vizuál a akci, ikonické postavy, ale především nostalgická a epická hudba tu válela a dojímala nejen mě, ale i mé rodiče. Dokázal stát na svých nohou po 30 letech a tenhle film je stále naději, že poctivé pokračování a návraty stále existuji. Jsem hrdý, že jsem si tenhle úžasný film, mohl užit i v mém oblíbeném kině před velkým plátnem! :)
  12. Obi-Wan Kenobi
    Obi-Wan Kenobi (2022)
    8
    7/10. Narovinu, seriál Kenobi mohl být lepší. Plně chápu nízká hodnocení nejen seriálu, ale i epizod. Já se nacházím někde uprostřed, seriál jsem si neskutečně užil díky nostalgii a důrazem na detail, ale scénář byl v místech fakt chabý a v některých aspektech nebyl využít potenciál. Postavy a herci tu odvedli výbornou práci, kupříkladu Ewan McGregor jako Obi-Wan, ale i Hayden jako Vader a Vivien jako Leia. Seriál má chyby a to dost výrazné, ale ve výsledku jsem si seriál užil a budu na něj vzpomínat dost dlouho ❤
  13. Jak prodávat drogy přes internet (rychle)
    Jak prodávat drogy přes internet (rychle) (2019)
    8
    8/10. O seriálu "Jak prodávat drogy přes internet (rychle)" jsem nečekal nic velkého a bral jsem ho jako takovou jednohubku. První série tomu tak vypovidala a skutecne se jednalo o zajímavý počin, který pobavil. Druhá série nastavila grady a mohli jsme sledovat nejen příběh, ale i postavy, jak se vyvíjejí od první série a jdou dal tam, kde to začali. První série byla skvělá, druhá ještě lepší a třetí o něco slabší než druhá řada, ale od poloviny byla skvělá a taktéž výborně zakončena. Rozhodně tenhle seriál zkouknete a dejte mu šanci. Nejedná se o další Netflix srajdu a ještě chci připomenout, že je inspiroval skutečnými událostmi :). Ps: Úvodní znělka je fenomenální a nejvíc dobře provedena!
  14. Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství
    Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
    6
    Bohužel zklamání. Děj osekaný, nedodělaný a v některých momentech nudný. Postavy ujdou, ale s některými jsem se moc neztotožnil (America). Hudba excelentní a vizuálně to vypadá skvěle. Sam Raimi se tu fakt vyřádil a film má skvělý nádech temna, ale i tak mě druhý Strange neuchvátil a za mě to utrpěl samotný příběh. 60%
  15. Živí mrtví
    Živí mrtví (2010)
    10
    Tenhle počin miluji. Když jsem tenhle seriál viděl poprvé, hned jsem si zamiloval vyprávění příběhu (příběh prvních sérii 1-4) a taktéž postavy, bez kterých by tenhle seriál nebyl tak úžasný. Ve svém srdci mám 1 až 4 série, další série jsou okay, ale tam se pro mě už vytratilo to kouzlo, které dělalo první série tak zajímavou. Možná poslední série nejsou nejlepší, možná některé díly či série stoji za nic, ale vždy na tenhle seriál budu vzpomínat jako na nostalgický zážitek, který ze sledování tohodle seriálu mám. V mém srdci si vždycky The Walking Dead najde místo, jak seriál, tak i herní série (Telltale Games). 90%
  16. Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství
    Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022)
    8
    8/10. - Nevím jak vy, ale já jsem nadmíru spokojen. Možná je to tím, že od Fantastických Zvířat nečekám nic moc extra velkolepého a senzačného, ale zase si nemyslím, že si film takový hate zaslouží. Ovšem zase hate chápu a aceptuji, z mé strany se ale jedná o celkém pohodové a okay pokračování. Jsem velký fanoušek Harryho Pottera už hodně let a tenhle film mě fakt nepohoršil, naopak jsem si ho užil :).
  17. Ježek Sonic 2
    Ježek Sonic 2 (2022)
    8
    Jednoznačně mnohem lepší než jednička. Špičkové postavy, pohodový, ale možná až moc natahovaný příběh a akce či hudba zvládnuta blavurně. Jsem moc rád, že se Sonicovi tak daří, že trhá rekordy v kinech a nemůžu se dočkat na jeho 3 pokračování! Perfektně zvládnuté pokračování! 85%
  18. Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic
    Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic (2022)
    10
    Bál jsem se, nebudu lhát. Bál jsem se, že tenhle dokument nebo přesněji "znovusetkání" hlavních hvězd Harry Potter ságy bude silně postrádat špetku nostalgie a kouzla toho světa, který milujeme. Naštěstí se mé obavy nenaplnili a můžu s velikou spokojenosti říci, že nostalgie z tohodle dokumentu, jde cítit jak prase a náramně jsem si ji užil. Znovusetkání herců či režiséru filmu tu bylo parádní a vykouzlilo mi to úsměv na tváři. Více spokojen být opravdu nemůžu! 90%
  19. Hawkeye
    Hawkeye (2021)
    10
    9/10 - Dosti povedený seriál, který mě bavil až do konce. Seriál především táhne scénář, postavy a atmosféra, za což jsem hodně rád. Hawkeye je prostě Vánoční klasická Marvelovka, která však neurazí ale právě potěší. Kate, Clint, Pizza dog a Yelena to tu táhnou ve velkým, především Kate, který je tu skvěle ztvárněna herečkou Heilee Steinfeld, za což herečku moc chválím. Celkově mě seriál Hawkeye přišel asi ze všech MCU seriálu za tenhle rok nejlepší, a to nekecám. Nemůžu sice kvalitou tenhle seriál srovnávat s Lokim, ale Loki mě prostě bavil o něco méně. Na to, že jsem od seriálu Hawkeye nečekal nic velkého, tak jsem mile překvapen a rád, jak nakonec pro mě skončil. Za mě nejlepší MCU seriál za rok 2021.
  20. Šingeki no kjodžin
    Šingeki no kjodžin (2013)
    10
    9/10 - Upřímně, jsem s timhle anime měl problém. Né že by bylo špatné, ale měl jsem strašný problém se u něj vydržet a dokoukat ho. To se změnilo 3 sérii, která mě dost bavila a to jsem už jednoduše anime zhlédl. Attack On Titan je suprové anime. Nebojím se říci, že jedno z nejpropracovanějším příběhem anime, co tu máme. Příběh je promyšlený do A do Z, což oceňuji. Postavy jsou super, jsou dobře napsaný a baví mě je sledovat jak v Anime, tak i v Manze. Postavy jako Eren, Hange, Mikasa, Levi a ostatní mají rozhodně super průběh příběhu a jsou prostě sakra boží. Animace je krásná a přehledná, hlavně 4 série a Openingy, či Endingy. Hudba je super, nabuzuje akci nebo dojemné momenty, které jsou tu hodně. Ve zkratce Attack On Titan doporučuji. Je to super anime a osobně ho zařím k mým oblíbeným. Pokud jste fanoušci anime, podle mě by jste tohle neměli mihnout.
  21. Spider-Man: Bez domova
    Spider-Man: Bez domova (2021)
    10
    9/10 - Jsem nanejvýš spokojen. Tohle byl peckový film a tamtéž zážitek. Film splnil všechny má očekávání a po odchodu s kina jsem byl nanejvýš spokojen. Příběh je dobře zpracován a tleskám, že to tak dobře udělali. Postavy byli super a bavili mě. Vztah MJ a Petera byl v tomhle filmu tak silný, že na konci mi málem ukapla slza, ale to nebudu spoilerovat. Hudba byla peckova jako vždy a akce slušná. Rozhodně film doporučuji, je to asi jediný film v tomhle roce, co mě až tak překvapil. Prosím, ti co film viděli, nespoilerujte ostatním a rozhodně nevyhnechte tenhle krásný počin!
  22. Arcane: League of Legends
    Arcane: League of Legends (2021)
    10
    95% - Máme tady seriál Arcane. Podle většiny hráčů nejlepší počin roku 2021. Je tomu tak a je Arcane úžasný výtvor? Ano, je. I když moc nehraji Lolko a moc ho nemusím, tak jsem si seriál opravdu užil a shlédl jsem ho celkem rychle. Co se mi na Arcane hrozně líbilo byl propracovaný příběh a postavy. Příběh se mi líbil a i když Lore zapadá do League Of Legends, tak mě zaujal natolik, abych ho zkoumal. Postavy jako Vi, Jinx, Jayce, Viktor či Silco krásně doplňuji příběhovou linii a jsou zdaleka mými oblíběnými postavami. Ovšem jsem si oblíbil i ostatní postavy jako je Ekko, Vander, Heimerdinger a spostu dalších. Tihle mě ale nezaujali až natolik, jako předešli. Co dále táhne seriál je překrásná animace, na které se udajně pracovalo dlouho a na výsledku to jde znát. Jako poslední bych chtěl pochválit hudbu. Uvodní píseň Enemy se stal hitem v poslední době a není vůbec divu. Píseň je chytlavá a prostě se jí jen tak nezbavíte. Pak bych chtěl pochválit povedený Soundrack, který v různých scénách vyvolají emoce a napětí. Soundracky myslím What Could Have Been, Goodbye, Guns On Hire a další. Abych to zhrnul. Arcane je podle mého názoru nejlepé udělaný výtvor podle herní adaptace a doporučují ho všem, i těm, co Lolko nemusí.
  23. Kimecu no jaiba
    Kimecu no jaiba (2019)
    10
    Jedno z mých nejoblíbenějších anime, bez pochyby. Kimecu no jaiba vypráví strhujíci a dojemný příběh o klukovi Tanjirovi, který přijde o svou rodinu a snaží se přeměnit svoji sestru z démona znova na člověka. Příběh je krásný a originální. Postavy tu jsou super a sympatické, především Tanjiro, Zenitsu, Inosuke a Rengoku. Vedlejší postavy tu jsou taktéž sympatické a taktéž zajímavé. Animace je úžasná a krásná. Anime doprovází dojemná a krásná hudba, kterou si hned zamilujete. Anime doporučuji všem, jak anime fanouškům, tak i pro ty, co anime nesledují. Úžasné anime! 100%
  24. The Dragon Prince
    The Dragon Prince (2018)
    10
    10/10 - Tenhle seriál jsem si neskutečně užil. V aktualní době máme 3 série ze 7 a zatím nezklamalo a doufám, že i nezklame nadále, protože 7 sérii pro tenhle seriál je podle mě dost. Příběh je skvělý a krásný. Máme tady inspiraci Pána Prstenu, kdy skupina musí něco přepravit tam a sem. Postavy jsou úžasné a perfektně napsané. Jak hlavní, tak i vedlejší postavy si zamilujete a zapamatujete si je. Hlavní postavy Rayla, Callum, Ezran, Bait a Zym fungují a miluju je. Animace je okay. Někoho může odradit, ale mě se líbila a zvykl jsem si na ní. Hudba je na krásná a na profesionální úrovní (především skladba Silvergrove). Jako poslední chci pochválit akci. Ano, je jí tu dost a je tu krásně prokreslená a zajímavá. Tenhle seriál můžu doporučit všem fanouškům Fantasy a pro ty, co miluji dobrodružný žánr.
  25. Star Wars: Vadná várka
    Star Wars: Vadná várka (2021)
    8
    Seriál Star Wars The Bad Batch je novým SW seriálem roku 2021 a nástupcem Clone Wars. Za mě...se mu daří skvělé. Probíhající seriál mě hodně bavil a každý Pátek jsem shlédl každou epizodu spokojený a s nadšením. Děj tu krásně navázal na Clone Wars a Pomsta Sithu. Co musím ohledně děje hodně pochválit, je proměna Republiky na Impérium a změna klonů na lidské rekruty. Pak tu už máme Bad Batch linku, kterou jsem si užíval. Postavy tu jsou skvělé a oblíbíte si je. Já si hodně oblíbil postavu Huntera, protože to byl sebevědomí vůdce, co se snažil konat dobrá rozhodnutí pro přežití jeho skupiny. Dále se mi líbili postavy Tech, Wrecker, Crosshair, Omega, Cad Bane atd. Hudba tu byla špičková jako vždy, hlavně hlavní znělka Bad Batch, libovka! Akce byla krásná a hodně se mi líbila. Musím pochválit i za překrásnou animaci, kterou jsem jen kochal a kochal. Úžasná práce Lucasfilm! The Bad Batch je za mě úžasný nástupce a seriál. Už se těším na druhou řadu! Zatím seriál hodnotím 85%
  26. Králíček Petr bere do zaječích
    Králíček Petr bere do zaječích (2020)
    6
    Bohužel zklamání a film o ničem. Jednička měla své kouzlo a měl stanovený cíl, což o druhém díle říct nemohu, protože mi přijde, že se tam řeší random témata. Útěk, uznání, útěk, uznání atd. Bohužel zklamání. 55%
  27. Ježek Sonic
    Ježek Sonic (2020)
    8
    Slušná rodinná jízda, která pobaví všechny věkový diváky. Film je skvěle ztvárněnou herní adaptaci a fanoušci Sonica můžou jen jásan a oddechnout si, že to dopadlo naštěstí na jedničku! 80%
  28. Pán prstenů: Návrat krále
    Pán prstenů: Návrat krále (2003)
    10
    Dojmy - Tleskám. Seriozně a vážně, tleskám. Poslední díl s téhle trilogie a jsem neskutečně spokojen. Fantastický uzavření příběhu naších milovaných postav a konec éry jednoho zlatého prstenu. Páne Tolkiene, opravdu vám děkuji. Tahle trilogie je vážně něco více než jen filmy, které jsem si užil a miloval jsem je. Děkuji! Celkové Hodnocení - 100%
  29. Pán prstenů: Dvě věže
    Pán prstenů: Dvě věže (2002)
    10
    Dojmy - O malinko slabší než první díl, ale pořád to funguje. Postavy jsou stále sympatické, především Smíšek a Pipin, které jsem si hodně díky tomuhle díle oblíbil, Sam je stále ten starostlivej a úžasnej hobit a tak dále. Děj je skvělý, ale na první díl to nemá. Hudba, akce, vizual a prostředí, prostě WOW, nemám slov. začínám si uvědomovat, že tuhle trilogii vážně miluji. Celkové Hodnocení - 95%
  30. Gekidžóban Kimecu no Jaiba: Mugen Rešša Hen
    Gekidžóban Kimecu no Jaiba: Mugen Rešša Hen (2020)
    10
    Demon Slayer Mugen Train Movie je skvělé pokračování první řady anime Kimetsu no Jaiba (Demon Slayera). Hrozně mě mrzí, že jsme my (čeští) anime fanoušci, neměli možnost tenhle snímek vidět v kině. Příběh se točí kolem vlaku. Nekecám, skoro 2 hodiny se celá zápletka točí kolem Mugen Trainu, který se nezdá být jen obyčejným vlakem. Nevěděl jsem, že něco dokáže tak skvěle odvyprávět skvělý a záživný příběh jako Mugen Train Movie. Příběh a Postavy jsou tu úžasné jako v anime, ale finále vám vezme dech a také si u pobrečíte. Ano, ukápli mi pár slz a nestydím se za to, jasný?! 90%