Jak prodávat drogy přes internet (rychle)

79%
Jak prodávat drogy přes internet (rychle)

Podivínský teenager chce získat zpět expřítelkyni, a tak začne online prodávat extázi přímo ze svého pokoje. A vypracuje se na jednoho z největších evropských dealerů.(Netflix Cz)





Senkys57
Senkys57
973 bodů
9
Programátorská + obchodnická chvilka. Je hezký vidět to, jak člověku z následných zisků rupne v kouli, člověk si pak říká, jakej to má smysl... jen kvůli pár chechtákům?
JamesConnorGeek
823 bodů
8
8/10. O seriálu "Jak prodávat drogy přes internet (rychle)" jsem nečekal nic velkého a bral jsem ho jako takovou jednohubku. První série tomu tak vypovidala a skutecne se jednalo o zajímavý počin, který pobavil. Druhá série nastavila grady a mohli jsme sledovat nejen příběh, ale i postavy, jak se vyvíjejí od první série a jdou dal tam, kde to začali. První série byla skvělá, druhá ještě lepší a třetí o něco slabší než druhá řada, ale od poloviny byla skvělá a taktéž výborně zakončena. Rozhodně tenhle seriál zkouknete a dejte mu šanci. Nejedná se o další Netflix srajdu a ještě chci připomenout, že je inspiroval skutečnými událostmi :). Ps: Úvodní znělka je fenomenální a nejvíc dobře provedena!
Tadeo
Tadeo
9 bodů
8
Příspěvek obsahuje spoiler!

Dodatečné informace

Původní název:
How to Sell Drugs Online (Fast) (více)
  • Německo Jak prodávat drogy přes internet (rychle)
  • Německo How to Sell Drugs Online (Fast)
  • Německo Don't Try This At Home
Premiéra v ČR:
1. 6. 2019
Distributor:
Netflix
Země původu:
Německo
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch