Star Wars: Klonové války

86%
Star Wars: Klonové války
Star Wars: Klonové války
Sága „Star Wars“ pokračuje v podání výkonného producenta George Lucase a studia Lucasfilm Animation! Sága „Star Wars: Klonové války“ ruku v ruce se špičkovou počítačovou animací vyhovující standardům celovečerních filmů, klasickými postavami, ohromující akcí a nadčasovým bojem dobra a zla rozvíjí příběh „Star Wars“ o nová dobrodružství odehrávající se daleko ve vzdálené galaxii.



xxmartinxx
xxmartinxx
22 289 bodů
6
První dojem: Překvapivě se to dá snést a je možné si ho i užít. Příjemná délka 20 minut zvládne pobavit, ale díky krátkosti si ani neuvědomíte prázdnost a zbytečnost každého dílu. Na mě to působí. Animace je sice už docela zastaralá (nebo tak vypadá), ale má svůj styl. Hrdinové hláškují a pořád se někdo mlátí světelnými meči. Co víc chtít od Star Wars?_____ Po deseti dílech: Takže stalo se to, čeho sem se "bál". Seriál nijak zvlášť nepostupuje a zároveň sice během těch příjemných dvaceti minutek pobaví, ale bohužel čím dál tím méně_____ Po dalších několika letmo zhlédnutých epizodách jde hodnocení radikálně dolů. Seriál přestávám sledovat a nechám mu 60%. A to z milosti. Je to hloupé, zbytečné a teď už i nezábavné. Smůla.
saboter
saboter
3 564 bodů
7.5
Celkem to slušně vysvětlí příběh mezi 2 a 3 epizodou ale jestly čekáte něco více budete zklamáni protože jde spíše o dětský film než o ňáký epický film skvěle to občas pobavý a i překvapí originální dabing a i ten Cz ale jinak budete zklamáni a už se stoho příběhu stává guláš(pro mne).
  • animace ujdou
  • humor
  • příběh zamotává eště více
  • nic velkého nečekat
  • dalo se stoho vitěžit více
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 249 bodů
6
Jako fanda SW světa,jsem se chte nechtě musel pustil i do animovaného světa SW a jako prvním sem začal clone wars.a musím říct že mám smíšené pocity.prvni 2 řady byly s animací opravdu na striru.pak každou další sérií se to zlepšovalo.ted k hodnocení,dávám jen 6 na jednu stranu je to zajímavé,seriál nabídl to co si člověk mohl jen domýšlet,co se stalo mezi epizodou 2 a 3.Nektere díly byly opravdu skvělé,jiné byly až úmorně zdlouhavé a zbytečné.proto je moje hodnocení lehce nad průměr.libilo se mi představení různých nových postav které sem znal jen z hry SWGoH.coz bylo fajn,ale jiné díly byly k uzoufani nudné,seriál sem sledoval na jeden zátah,což bylo úmorné,a některé díly sem jen prelitl,ale některé sem hltal,třeba když se Yoda učil jak se napojit na sílu i po smrti.a 7 série,kromě posledních 4 dílů byla naprosto zbytečná

Dodatečné informace

Původní název:
The Star Wars: Clone Wars (více)
  • USA Star Wars: Klonové války
  • USA The Star Wars: Clone Wars
Premiéra v ČR:
14. 6. 2022
Země původu:
USA
Čeština:
Star Wars: Klonové války je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch