X-Men 2

80%
X-Men 2

Jsou dalším článkem vývojového řetězce. Všichni se narodili s jedinečnou genetickou mutací, která se významně projevila v období puberty. Ve světě plným nenávistí a předsudků, jsou vědecké odchylky ... podivné úkazy přírody ... obávané a zapuzované těmi, kteří je nedokáží přijmout. Přes to, že je společnost ignoruje, X Meni a tisíce jejich mutantů existují po celé zeměkouli ...




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
10
X-Men 2 neztratili ani kousíček z kvality,ba naopak se jim podařilo kvalitu prvního dílu vyrovnat a navíc přihodily pár kvalitních nových postav - mutantu. Jackman opět v mých očích hraje prim,ale to neznamená,že by ostatní nějak zaháleli - spíše naopak. Scénář i v tomto případě musím vynést do nebes,protože byl napsaný bez jediné chyby a skloubil vše co mám rád - akci,humor a napětí. Briane ty jsi prostě machr a já ti za X-Men děkuju.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
7
X-Men 2 je pro mě osobně o něco lepší než první díl. Více akce a lepší efekty, což by mělo být samozřejmostí v průběhu času. Příběh spíše průměrný. X-Men ale nenudí. Děj se vyvíjí, mění, není to špatná podívaná a kvalitní komiksová série mě celkově vůbec nezklamala.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 299 bodů
10
Druhý snímek již tak nenadchne jako ten předchozí a to jenom proto, že už se ví co od něj očekávat. Příběh takřka navazuje a tak dál bují mezi lidmi a mutanty nenávist a když se do toho všeho ještě objeví útok na prezidenta, povelu k válce s mutanty už nic nezabrání. Vizuální stránka, atmosféra, dokonale propracovaný scénář, do sebemenší dokonalosti využity charaktery všech postav, úžasné akční scény. To vše se opakuje s ohromnou pečlivostí tvůrců. X-Men podruhé a ve opět velkém stylu.


Dodatečné informace

Původní název:
X-Men 2 (více)
  • USA X-Men 2
  • USA X2
  • USA
  • USA X2: X-Men unis
  • USA X2: X-Men United
  • USA X-Mehed 2
  • USA X-Men 2: X-Men United
  • USA Люди Икс-2
Premiéra v ČR:
1. 5. 2003
Země původu:
USA
Rozpočet:
110 mil. USD
Tržby:
407,71 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
X-Men 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce X-Men 2


Podobné


Powered byJustWatch