Thor: Láska jako hrom

56%
Thor: Láska jako hrom
Thor (Chris Hemsworth) se nachází na své nejtěžší životní cestě – k nalezení vnitřního míru. Jeho cestu za odpočinkem však přeruší galaktický zabiják Gorr the God Butcher (Christian Bale), který usliuje o zánik bohů. Thor požádá Valkýru (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) a svou ex-přítelkyni Jane Foster (Natalie Portman), která – k Thorovu překvapení – ovládá mocné kladivo Mjolnir stejně jako mocný Thor. Společně se vydávají na vesmírné dobrodružství, aby odhalili tajemství Gorra a zastavili ho dříve než bude pozdě. (Falcon)



Recenze: Thor: Láska jako hrom

Kinobox.cz
60%

Thor čtyřka věnuje tolik místa krátkodechým vtípkům, až v něm poněkud nefunguje drama. Akční scény jsou působivé, ale dělané pro rychlý wow efekt, než že bychom si mohli akci déle užívat. Na planetě Zemi navíc žádnou zásadní krizi není cítit a většině bohům nehrozí také nic. Vlastně je to dost komorní mise tří klaďasů proti jednomu záporákovi, který si za celý film jen jednou kousne do melounu, jinak nedělá nic jiného, než že se padoušsky tváří a čeká.


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7
Thor se řadí mezi mé nejoblíbenější postavy ze světa MARVEL, ale začínám nabývat pocitu, že směr jakým se v posledních dvou filmech vydal není ten správný. V Ragnaroku působil Waititiho styl svěžím dojmem a konečně se do Universa přišlo s něčím zase novým. Jak po stránce stylizace, tak vyprávení tam nebylo nic moc co vytknout. Jenže v Lásce jako hrom jakoby Taika zrtatil veškerou soudnost a dostal maximální volnost v tvůrčí kreativitě. Výsledek je až přílíš CRAZY a často sklouzává k parodii v né tom dobrém slova smyslu. Občas jsem měl pocit jakoby film natočilo nějaké dítě a né člověk co stojí za takovými skvělými filmy jako je např. Hon na pačlověky, nebo Králíček Jojo Z vládce hromů udělal absolutního troubu a to si podle mě nezaslouží. O nějakém gender trendu se nemá smysl ani rozepisovat, protože na ten si hold musíme všichni zvyknout. Největším plusem tak zůstává postava Gorra v podání opět skvělého Balea. Tentokrát dávám ještě 7/10 a to hlavně z důvodu. že mám postavu Thora tak rád, ale pokud příště dostanu něco podobého jako tentokrát, tak s hodnocením půjdu podstatně níž.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
3.5
Ganderově vyvážený Thor s Lady Thor a jasně se vkrádající LGBT tématikou..no super, MARVEL se dále noří na dno bahnitého rybníka a tímto snímkem se ho téměř dotknul. Čeho se dočkáme v dalším Thorovi? Bude snad mít románek s mužem? Nedivil bych se. Je mi do breku, když se zamyslím nad tím, kam až MARVEL od super komiksovek zachází dnes. Povrchní humor za každou cenu doprovází alespoň jednu kladnou stránku filmu a to jsou stále dobré digitální efekty a souboje.. za to těch 35%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Ragnarok je moje zdaleka nejoblíbenější marvelovka, takže jsem zklamaný, že to Waititi tentokrát nevychytal. Ve skutečnosti všechno, co v tom filmu je, je v pořádku, ale jak je to otočený bez výjimky na 11, tak to zkrátka neladí. mrzí mě to, a ještě víc mě mrzí, že tím asi Taika i Marvelu končí, i když by jen stačilo, kdyby se trochu sklidnil.


Dodatečné informace

Původní název:
Thor: Love and Thunder (více)
  • USA Thor: Láska jako hrom
  • USA Thor: Love and Thunder
Premiéra v ČR:
7. 7. 2022
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
250 mil. USD
Tržby:
760,9 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Thor: Láska jako hrom je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Thor: Láska jako hrom


Podobné


Powered byJustWatch