Gekidžóban Kimecu no Jaiba: Mugen Rešša Hen

84%
Gekidžóban Kimecu no Jaiba: Mugen Rešša Hen
Počet obětí tajemných zmizení lidí na palubě jednoho pravidelného linkového vlaku se nebývale zvedl, což nemohlo ujít pozornosti organizace zabijáků démonů. Ovšem předchozí snaha o vyšetření celé situace, doplněná vysláním několika lovců, nevedla k žádnému výsledku a skončila pouze dalším krveprolitím a lidskou smrtí. Proto byl nyní na cestu vyslán Kyoujurou Rengoku, samotný ohnivý pilíř Hashirů, nejsilnějších bojovníků celé organizace, aby učinil tomuto řádění přítrž. Jako doprovod mu byla vybrána trojice nadějných nováčků: Tanjirou Kamado, Zenitsu Agatsuma a Inosuke Hashibira. Ti věří, že budou mít možnost se něčemu přiučit od tohoto vzorového lovce démonů. Aniž by to však při nástupu do vlaku věděli, tak síla ukrytá za těmito útoky již dala do pohybu svůj strašlivý plán, díky kterému chce zabít všech dvě stě pasažérů včetně lovců samotných.



Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Kvalitní Japonský fantasy animák. Tohle Japonce baví, démoni, katany a souboje vše v mystickém duchu. Bavilo to i mě, ale první třetinu jsem měl ve snech hlavních aktérů pořádný zmatek.. spousta postav.. poté se to ustálilo a bylo to velmi dobré.. 70%.
CarnTheSlayer
CarnTheSlayer
877 bodů
10
Po roce jsem dostal chuť na Demon Slayera a po první sérii následuje zrovna Mugen Train arc, který jsem se rozhodl prvně dát ve filmové podobě. Film jsem si užil od začátku do konce a vlastně tak trochu jsem se při něm zamyslel nad tím, že i když je Demon Slayer dosti tuctový, ne nějak extra originální a taky obsahuje nejednu neustále hulákající postavu, tak ho stejně mám moc rád a platí při něm, že v jednoduchosti je síla. Mugen Train je dle mého názoru skvělý blockbuster. Jak jsem již psal, tak příběh je celkem obyčejný, ale to je přesně to, co je na tom tak super - v jednoduchosti je síla, pokud ji tedy použijete správně, což se u Demon Slayera daří. Někoho by mohl možná odradit lehce pomalejší začátek, ale jakmile se film rozjede, tak je to jedno z nejzábavnějších akčních anime a pro mě se jedná i o jeden z nejlepších animovaných filmů, jaké jsem kdy viděl. Je tedy pravdou, že hlavní záporák tohoto filmu je poněkud slabší, poněvadž mu chybí nějaká zajímavá backstory, ale to mi zase třeba vůbec nebaví, protože třeba i takový Naruto a Naruto: Šippúden neměl úplně každého záporáka politováníhodného. Film se tedy zaměřuje jen na obyčejné "dobro vs zlo" klišé, které je zde opět poněkud obyčejně zpracované a ono mi to stejně nevadí, protože film mi přišel svižný natolik, že jsem si toho tolik ani nevšímal. Líbí se mi, že takový Zenitsu je zde trošičku upozaděn, jelikož mi nepřijde býti nějak extra důležitý pro děj, ale co už se mi nelíbí je to, že tu nehraje větší roli Nezuko, protože ta tu udělá snad jednu jedinou věc, nechá se odměnit pohlazením od Tandžira a pak už ji jenom občas ukážou při nějaké akční scéně a přitom by měla jinak být jednou z nejhlavnějších postav. Nejspíš ani nemá smysl se rozepisovat nad vizuálním provedením, které je zkrátka výborné. Po tomhle budu určitě koukat i na pokračování.
JamesConnorGeek
823 bodů
10
Demon Slayer Mugen Train Movie je skvělé pokračování první řady anime Kimetsu no Jaiba (Demon Slayera). Hrozně mě mrzí, že jsme my (čeští) anime fanoušci, neměli možnost tenhle snímek vidět v kině. Příběh se točí kolem vlaku. Nekecám, skoro 2 hodiny se celá zápletka točí kolem Mugen Trainu, který se nezdá být jen obyčejným vlakem. Nevěděl jsem, že něco dokáže tak skvěle odvyprávět skvělý a záživný příběh jako Mugen Train Movie. Příběh a Postavy jsou tu úžasné jako v anime, ale finále vám vezme dech a také si u pobrečíte. Ano, ukápli mi pár slz a nestydím se za to, jasný?! 90%

Dodatečné informace

Původní název:
劇場版 鬼滅の刃 無限列車編 (více)
  • Japonsko Gekidžóban Kimecu no Jaiba: Mugen Rešša Hen
  • Japonsko 劇場版 鬼滅の刃 無限列車編
  • Japonsko Demon Slayer the Movie: Mugen Train
Země původu:
Japonsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Gekidžóban Kimecu no Jaiba: Mugen Rešša Hen


Podobné